O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 



TOP NOTES & TOPAROM
 
BEKON - TOP NUTES
AF TF01/004 Bekon TN
AF TF01/002 Bekon oryginal TN
BEKON - TOPAROM
AF TF01/004/5 Bekon Toparom
SZYNKA - TOP NUTES
AF TF06/007 Szynka gotowana TN
Top nuta aromatu szynki gotowanej.
AF TF01/012 Szynka gotowana z tłuszczem TN.
Top nuta aromatu szynki gotowanej z wyraźną nutą tłuszczu wieprzowego
AF TF01/011 Szynka wytrawna TN.
Szynka gotowana - top nuta
AF TF06/008 Szynka włoska TN
Aromat mięsa wieprzowego dodawany do szynek typu włoskiego - surowych, długodojrzewających.
SZYNKA - TOPAROM
AF MF06/035 Szynka gotowana z tłuszczem Toparom
Aromat szynki gotowanej z wyraźną nutą tłuszczu wieprzowego
CONDIMENTS - TOP NUTES
AF TF05/004 Fat Condiment 045/1 TN 1:20000
Aromat tłuszczu z delikatnym maślanym posmakiem dodawany do wszelkiego rodzaju mięs
CONDIMENTS - TOPAROM
AF TF05/003 Furaneol Toparom
MIĘSO - TOP NUTES
AF MF10/062 Aromat mięsa -- Sausage 253 TN (AF TF10/062)
Aromat mięsa polecany do szynek konserwowych.
AF TF10/003 Fatty meat TN
Aromat mięsa z nuta tłuszczu wołowego dodawany do mielonek oraz kielbas.
AF TF10/013 Mięso baza TN
Top nuta mięsa gotowanego
AF TF10/410P Strong Meat TN
Aromat płynny miesa bazowego zalecany jako bazowy aromat do wszystkich wyrobów mięsnych typu kiełbasy,mielonki,szynki itd.
MIĘSO - TOPAROM
AF MF10/048/C Meat 176 3C Toparom
AF TF10/005 Mięso pieczone strong Toparom
AF TF10/007 Mięso strong Toparom
WOŁOWINA - TOP NUTES
AF TF02/038/3 Beef 342 (1:1)
Aromat soczystej wołowiny duszonej
AF TF02/017 Wołowina Tyrolska TN 1:20000
Aromat tłuszczu wołowego top nuta charakterystyczny dla mielonek.
AF TF02/038/1 Wołowina duszona 342 TN
Aromat soczystej wołowiny duszonej.
AF TF02/028 Wołowina gotowana 24/43 TN 1:20 000
TOP NUTA gotowanej wołowiny, której celem podkreślenie nuty mięsnej oraz wołowej. Naniesienie TOP NUTY wynosi 5%.
AF TF02/026/1 Wołowina pieczona TN
Top nuta soczystej wołowiny pieczonej, doskonała do wzmocnienia nuty wołowej w kiełbasach wieprzowych i drobiowych.
WOŁOWINA - TOPAROM
AF MF02/024 Tłusta wołowina-Fatty Beef Toparom
AF MF02/038 Wołowina duszona 342 Toparom
Top Nuta soczystej wołowiny duszonej
WIEPRZOWINA - TOP NUTES
AF TF11/005 Wieprzowina gotowana TN
Aromat nięsa wieprzowego z wyraźną nutą mięsa gotowanego.
AF TF11/006 Wieprzowina pieczona TN
WIEPRZOWINA - TOPAROMA
AF TF11/006/5 Wieprzowina pieczona Toparom
KURCZAK - TOP NUTES
AF TF04/008 Kura gotowana TN
Aromat kury gotowanej z nutą tłuszczową do zup, sosów oraz bulionów.
AF TF04/012 Kurczak białe mięso TN
Aromat kurczaka z nutą mięsa z piersi kurczaka do zup, kostek bulionowych oraz drobiowych szynek blokowych
AF TF04/004 Kurczak gotowany TN
AF TF04/011 Kurczak pieczony TN.
Aromat kurczaka z wyraźną nutą pieczoną, do podkreślania nuty mięsnej w sosach, zupach, daniach garmażeryjnych oraz wędlinach drobiowych
AF TF04/003 Kurczak smażony TN
Aromat soczystego kurczaka z dominującą nutą tłuszczową do wzmacniania nutykurczakowej w sosach i daniach garmażeryjnych
AF TF04/006 Roasted Chicken Top Note
KURCZAK - TOPAROM
AF TF104/002 Kurczak białe mięso Toparom
Aromat kurczaka z nutą mięsa z piersi kurczaka do zup, kostek bulionowych oraz drobiowych szynek blokowych
AF TF104/001 Kurczak gotowany Toparom
Aromat gotowanego kurczaka doskonały jako baza we wszelkiego rodzaju zupach, bulionach, kostkach rosołowych i sosach.
JAGNIĘCINA - TOP NUTES
AF TF07/002 Jagnięcina TN
AF TF07/003 Jagnięcina strong TN
POZOSTAŁE
AF TF13/008 Bulion Maggi TN 1:40000
Top nuta bulionu z nutą lubczykową do uzupełnienia aromatu w Przyprawie do zup typu Maggi stosowanej w zupach, bulionach, sosach. Sugerowane dawkowanie 0,1-0,5 % w przyprawie.
AF TF13/001 Maggi Emoxy
Top nuta bulionu do wzmocnienia aromatu w Przyprawie do zup typu Maggi stosowanej w zupach, bulionach, sosach.
AF TF13/007 Maggi TN 1:40000
TOP NUTA aromatu maggi, której naniesienie wynosi 5%.