O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
CULINARY AROMATIC COMPOSITIONS
 
ETHNIC FOODS
ENCHILADA SPICE AF CC66/013 Karta oceny produktu
FRENCH DRESSING SPICE AF CC66/009 Karta oceny produktu
GASPACHO SPICE AF CC66/011 Karta oceny produktu
GREEK SPICE AF CC66/007 Karta oceny produktu
INDIAN ETHNIC SPICE AF CC66/012 Karta oceny produktu
PUSZTA SPICE AF CC66/010 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja ekstraktów przypraw typowych dla kuchni węgierskiej - papryki, cebuli, czosnku, kolendry, natki pietruszki oraz bulionu.
THAI SPICE AF CC66/006 Karta oceny produktu
THOUSAND ISLAND SPICE AF CC66/008 Karta oceny produktu
DRESSINGS, DIPS & SAUSES
SOS POMIDOROWY DO GOłąBKóW- MIESZANKA PRZYPRAWOWA AF CC67/041 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 14g/kg
SOS POMIDOROWY DO KLOPSóW-MIESZANKA PRZYPRAWOWA AF CC67/042 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 14g/kg
SOS POMIDOROWY DO PULPETóW- MIESZANKA PRZYPRAWOWA AF CC67/043 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 15g/kg
SOS TATARSKI AF CC67/039 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna do sosu, z dominacją pieprzu i chrzanu, z subtelnym dodatkiem kurkumy. Sugerowane dawkowanie 13g/kg sosu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 13g/kg
KOMPOZYCJE DECOR & SPICE
KEBAB AF SC30/036 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przypraw z nutą kolendry, kminku, kardamonu, pieprzu ziołowego, cebuli oraz czosnku.
Zastosowanie:
Do różnego rodzaju dań gotowych, sosów, chrupek i chipsów
Dawkowanie: QS
KEBAB DROBIOWY AF CC69/015 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 10g/kg
PRZYPRAWA - GYROS DROBIOWY AF CC69/018 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 20g/kg
MARINO & MARINADOR
MARINO BARBACUE AF CC71/045 Karta oceny produktu
Opis:
Marynata na bazie oleju roślinnego o śiwkowo-brazowym kolorze, z dodatkiem ekstraktów naturalnych przypraw i warzyw. Nadaje wizualny efekt świeżości mięsa, sprawia iz mięso nie wysycha, pozostaje świeże i soczyste. Dominacja smaku śliwki z nutą dymu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS
MARINO FISH 10 AF CC71/049 Karta oceny produktu
Opis:
Olej przyprawowy na bazie ekstraktów ziela angielskiego, goździka, selera, dedykowany zwłaszcza do zalew, sosów, marynat o korzennym, orientalnym charakterze jak np. śledzie korzenne
Dawkowanie: 5-10g/kg
MARINO FISH 100 AF CC71/046 Karta oceny produktu
Opis:
Olej przyprawowy na bazie ekstraktów ziela angielskiego, selera to kompozycja dedykowana do sosów, zalew, sałatek, surówek, marynat
Dawkowanie: 5-10g/kg
MARINO FISH 13 AF CC71/047 Karta oceny produktu
Opis:
Olej przyprawowy na bazie ekstraktów ziela angielskiego, selera to preparat polecany do sosów, zalew, marynat, surówek, sałatek
Dawkowanie: 5-10g/kg
MARINO FISH 45 AF CC71/048 Karta oceny produktu
Opis:
Olej przyprawowy na bazie ekstraktów ziela angielskiego, goździka, z uwagi na orientalny, korzenny charakter dedykowany do sosów, zalew, marynat
Dawkowanie: 5-10g/kg
SNACKS & CHIPS
4 SERY SNACK N AF CC80/009/4 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczna o wyrazistym smaku serowym
Dawkowanie: QS
BARBECUE SNACK AF CC79/045 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczna o wyrazistym smaku barbeque z aromatem śliwki i dymu wędzarniczego.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS
BEKON SNACK AF CC80/031/1 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowa o intensywnym smaku i zapachu bekonu.
Zastosowanie:
do stosowania w przemysle spożywczym
Dawkowanie: QS
CEBULA SNACK AF CC79/038/2 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna o smaku świeżej cebuli.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS
GYROS SNACK AF CC79/037/3 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przypraw, ziół i warzyw charakterystycznych dla kuchni greckiej.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS
KURCZAK Z CHRUPIąCą SKóRKą SNACK AF CC79/039 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat kurczaka z aromatyczną nutą pieczonej skórki
Dawkowanie: QS
PAPRYKA SNACK AF CC80/036 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przpyrawowo-aromatyczna o smaku papryki z nutą cebuli.
Zastosowanie:
do stosowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS
PAPRYKA OSTRA SNACK AF CC79/042 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo - aromatyczna o intensywnym smaku ostrej papryki
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS
PAPRYKA Z SEREM SNACK AF CC80/045 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja przypraw i aromatów o smaku papryki z serem.
PIZZA SNACK AF CC79/035/2 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja o smaku pizzy polecana do chrupek, sosów, serków, parówek
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS
POMIDOR SNACK AF CC79/036/3 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczno-przyprawowa o intensywnym smaku świeżego pomidora.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS
SALAMI SNACK AF CC79/044 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo - aromatyczna o intensywnym smaku salami
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS
SER NATURAL AF CC79/057/1 Karta oceny produktu
Opis:
Wyrazisty aromat żółtego sera do stosowania w wytwarzaniu koncentrató spożywczych, sosach, zupach, daniach gotowych, wyrobach garmażeryjnych
Dawkowanie: 5-10g/kg
SNACK ŁOSOSIOWO-PAPRYKOWY AF CC79/043 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo - aromatyczna o wyrazistym smaku łososia i papryki
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS
ZIELONA CEBULKA SNACK AF CC80/032 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowa o wyrazistym smaku zielonej cebulki.
Zastosowanie:
do stosowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS
KOMPOZYCJE KULINARNE
ARABIATA SPICE AF CC80/095 Karta oceny produktu
Opis:
Pikantna przyprawa z wyraźną nutą chilli i pieprzu
CHEESE & ONION EXTRACTS AF CC81/524 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja kulinarna ekstraktów sera wraz z cebulką
Zastosowanie:
Do sosów, snacków
Dawkowanie: 1-3g/kg
GARLIC HERBS SUNRISE AF CC80/099 Karta oceny produktu
MAJONEZ EXTRACTS AF HS38/049 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja ekstraktów przypraw oraz mielonej gorczycy.
Zastosowanie:
Do majonezów, sosów majonezowych
Dawkowanie: 1-3g/kg
RED BEET SOUPRENO AF CC80/098 Karta oceny produktu
SALSA VERDE AF CC80/094 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna z wyraźną nutą czosnku, chilli, cebuli
Dawkowanie: 5-10g/kg
TACOMIX AF CC80/091/1 Karta oceny produktu
TOMATO GARLIC TOSCANA AF CC80/096 Karta oceny produktu
TOMATO SULTAN SPICES AF CC80/097 Karta oceny produktu
TOMATO AND HERBS AF CC80/028 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS
WłOSZCZYZNA Z BULIONEM AF CC80/086 Karta oceny produktu
Opis:
Skoncentrowana mieszanka aromatyczno-przyprawowa o charakterze wywaru jarzynowego, do stosowania w produkcji dań gotowych, zup, farszów. Sugerowane dawkowanie zgodnie z GMP; Zalecana dawka 5 - 10g/lg
KETCHUP łAGODNY AF CC80/074 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat ketchupu z nutą pomidora oraz przypraw. Sugerowane dawkowanie 0,5 - 1g/kg
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przymyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1g/kg
KETCHUP PIKANTNY AF CC80/075 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat pikantnego ketchupu z nuta pomidora oraz przypraw. Sugerowane dawkowanie 0,5 - 1g/kg
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1g/kg
KONCENTRATY SOSóW
KONCENTRAT GULASZ MEKSYKAńSKI AF CC82/038 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 20-30g/kg
KONCENTRAT KOPERKOWY Z ROSOłEM WOłOWYM AF CC82/041 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 20-30g/kg
KONCENTRAT DO GULASZU A'LA STROGONOW AF DC190/004 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 20-30g/kg
KONCENTRAT DO SOSU BOLOńSKI AF CC82/013 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 60g/kg
KONCENTRAT DO SOSU NAPOLI AF CC82/014 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 40-60g/litr
KONCENTRAT DO SOSU CIEMNEGO AF CC82/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do przemysłu spożywczego
Dawkowanie: 20g/1litr
KONCENTRAT DO SOSU CIEMNEGO WOłOWEGO AF CC82/028 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 20g/kg
KONCENTRAT DO SOSU JASNEGO AF CC82/003 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 20g/litr
KONCENTRAT DO SOSU ZIOłOWEGO AF CC82/042 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 20-30g/kg
KONCENTRAT GRZYBA AF CC82/029 Karta oceny produktu
Opis:
Skoncentrowany wywar z grzyba i warzyw do stosowania do sosów, zup, pieczeni, farszów i nadzień.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 5g/kg
KONCENTRAT GRZYBA LEśNEGO AF HS48/027 Karta oceny produktu
Opis:
Koncentrat wywaru otrzymanego z grzybów leśnych i pdstawowych warzyw do stosowania do sosów, zup, farszów i nadzień.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-3g/kg
KONCENTRAT GRZYBA W śMIETANIE AF CC82/032 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 50g/kg
KONCENTRAT MAJERANKU AF HS30/023 Karta oceny produktu
Opis:
Koncentrat majeranku nadaje wyraźny i charakterystczny dla tej przyprawy smak i aromat. Sugerowane dawkowanie 1-3g/kg.
Zastosowanie:
Do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
KONCENTRAT PIECZARKOWY ZE śMIETANą AF CC82/024 Karta oceny produktu
Opis:
Skoncentrowany produkt ocharakterze pieczarek duszonych w śmietanie i warzywach z dodatkiem przypraw. Preparat proponowany do sosów, zup, farszów i nadzień.
Dawkowanie: 20g/litr
KONCENTRAT POMIDOROWO-śMIETANOWY AF CC82/037 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 20-30g/kg
KONCENTRAT POMIDOROWY AF HS85/018 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja proszku pomidorowego i aromatów pozwalająca uzyskać produkt o walorach aromatyczno-smakowych wysokiej jakości pomidora deserowego. Produkt do stosowania w szerokiej gamie sosów, zup, dań gotowych, konserw. Dawkowanie zgodne z GMP
Dawkowanie: QS
KONCENTRAT SERA AF DC200/006 Karta oceny produktu
Opis:
Preparat o zdecydowanym,charakterystycznym aromacie żółtego sera, do stosowania w szerokiej gamie produktów spożywczych
Zastosowanie:
do sosów, zup, chipsów,
Dawkowanie: 1-3g/kg
KONCENTRAT SEROWO-PIECZARKOWY AF CC82/043 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 20-30g/kg
KONCENTRAT SEROWO-ZIOłOWY AF CC82/044 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 20-30g/kg
KONCENTRAT SOSU BIAłEGO AF CC82/040 Karta oceny produktu
Opis:
Koncentrat aromatyczno-smakowy, typowy dla popularnych białych sosów.
Zastosowanie:
in food industry
Dawkowanie: 20-30g/kg
KONCENTRAT SOSU JARZYNOWEGO AF CC82/031 Karta oceny produktu
Opis:
Skoncentrowana kompozycja suszonych warzyw, przypraw i ekstraktów do zup, farszów i nadzień, wyrobów garmażeryjjnych
Dawkowanie: 5-10g/kg
KONCENTRAT SOSU JASNEGO CEBULOWEGO AF DC190/002/1 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 20-30g/kg
KONCENTRAT SOSU MYśLIWSKIEGO AF CC82/020/1 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczno-przyprawowa charakterystyczna dla popularnych brązowych sosów typu myśliwskiego, z subtelną mięsną nutą.
Dawkowanie: 20-30g/kg
PRZYPRAWA DO SOSU DO KLOPSóW AF CC82/039 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 10-15g/kg
SOS PIECZARKOWY AF CC82/016 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 80-100g/litr
SOS BIAłY AF CC82/001 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 80-100g/ litr wody
SOS JARZYNOWY ZE śMIETANą. AF CC82/030 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 80-100g/litr
SOS KOPERKOWY AF CC82/006 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 80-100g/litr wody
SOS PIECZENIOWY CIEMNY AF CC82/004 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 100g/litr wody
SOS PIECZENIOWY JASNY AF CC82/005 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 100/litr wody
SOS POMIDOROWO-śMIETANOWY AF CC82/011 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 100/litr
SOS POMIDOROWO-śMIETANOWY NAPOLI AF CC82/010 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 100/litr
SOS ZIOłOWY AF CC82/008 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 80-100g/litr wody