O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
CULINARY AROMATIC COMPOSITIONS
 
KOMPOZYCJE KULINARNE
ARABIATA SPICE AF CC80/095 Karta oceny produktu
Opis:
Pikantna przyprawa z wyraźną nutą chilli i pieprzu
CHEESE & ONION EXTRACTS AF CC81/524 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja kulinarna ekstraktów sera wraz z cebulką
Zastosowanie:
Do sosów, snacków
Dawkowanie: 1-3g/kg
GARLIC HERBS SUNRISE AF CC80/099 Karta oceny produktu
MAJONEZ EXTRACTS AF HS38/049 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja ekstraktów przypraw oraz mielonej gorczycy.
Zastosowanie:
Do majonezów, sosów majonezowych
Dawkowanie: 1-3g/kg
RED BEET SOUPRENO AF CC80/098 Karta oceny produktu
Opis:
czerwony burak z botwiną do sosów, sosów śmietanowych, sałatek warzywnych i barszczu czerwonego
SALSA VERDE AF CC80/094 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna z wyraźną nutą czosnku, chilli, cebuli
Dawkowanie: 5-10g/kg
TACOMIX AF CC80/091/1 Karta oceny produktu
TOMATO GARLIC TOSCANA AF CC80/096 Karta oceny produktu
TOMATO SULTAN SPICES AF CC80/097 Karta oceny produktu
Opis:
kompozycja pomidorowa z nutą orientalną do sosów, dań gotowych
Dawkowanie: 5-8g/kg
TOMATO AND HERBS AF CC80/028 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS
WłOSZCZYZNA Z BULIONEM AF CC80/086 Karta oceny produktu
Opis:
Skoncentrowana mieszanka aromatyczno-przyprawowa o charakterze wywaru jarzynowego, do stosowania w produkcji dań gotowych, zup, farszów. Sugerowane dawkowanie zgodnie z GMP; Zalecana dawka 5 - 10g/lg
KETCHUP łAGODNY AF CC80/074 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat ketchupu z nutą pomidora oraz przypraw. Sugerowane dawkowanie 0,5 - 1g/kg
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przymyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1g/kg
KETCHUP PIKANTNY AF CC80/075 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat pikantnego ketchupu z nuta pomidora oraz przypraw. Sugerowane dawkowanie 0,5 - 1g/kg
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1g/kg