O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY DYMU WĘDZARNICZEGO
 
AROMATY DYMU WĘDZARNICZEGO
AROMAT DYMU AF TA/210 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat dymu wędzarniczego podkreślający charakterystyczny zapach wędzonki. Polecany do wszystkich wyrobów gdzie jest pożądana nuta wędzonki, między innymi do szynek, boczków, itp.
Zastosowanie:
w przemyśle mięsnym
Dawkowanie: 1- 3 g/kg
AROMAT DYMU - BUKOWO BEKONOWY AF SF82/504 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat dymu charakterystyczny dla dymów otrzymywanych z drzewa bukowego.
Zastosowanie:
stosować do wyrobów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych, gdzie pożądany jest wyraźny aromat wędzenia
Dawkowanie: 1- 3 g/kg
AROMAT DYMU - SZYNKA WęDZONA AF SF82/508 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat dymu charakterystyczny dla szynek wędzonych.
Zastosowanie:
stosować do wyrobów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych, gdzie pożądany jest wyraźny aromat wędzenia
Dawkowanie: 1- 3 g/kg
AROMAT DYMU - ZIMNEGO WęDZENIA AF SF82/503 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat dymu przeznaczony do wędzonek typu boczek surowy, szynka surowa.
Zastosowanie:
stosować do wyrobów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych, gdzie pożądany jest wyraźny aromat wędzenia
Dawkowanie: 1- 3 g/kg
DYM BEKONOWY AF TA/211 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat dymu charakterystyczny dla zimnego wędzenia.
Zastosowanie:
stosować do wyrobów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych, gdzie pożądany jest wyraźny aromat wędzenia
Dawkowanie: 1- 3 g/kg