O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY SEROWE
 
SERY TWARDE
Sery twarde to "arystokracja" wśród serów.Niski poziom wilgotności i długi proses dojrzewania w określonych warunkach stanowią o zwartej konsystencji i wykwintnym smaku.Należą do nich Parmezan,Emmentaler,Gruyer,Beaufort.
AROMAT PARMESAN AF CF101/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat w proszku dojrzałego włoskiego sera Parmesan, który doskonale nadaje się do sałatek, pizzy, sosów oraz wszelkich wyrobów o nucie serowej.
Zastosowanie:
dodatek do konserw, wyrobów garmażeryjnych, kulinarnych, serów topionych smakowych, twarogów termizowanych smakowych i typu Fromage fin, koncentratów sosów i koncentratów obiadowych w proszku.
Dawkowanie: 1 -3 g/kg
AROMAT SERA TYP EMENTALER AF CF100/005 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat w proszku żółtego sera Emmentaler, który doskonale nadaje się do wszelkiego rodzaju wyrobów garmażeryjnych, sosów i dań gotowych.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
PARMESAN FLAVOUR 3256 AF CF100/007 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 0,3-0,6%