O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY SEROWE
 
SERY PółTWARDE
Sery półtwarde, o wyższej wilgotności niż sery twarde, w procesie produkcji odciskane są w specjalnych formach,uzyskując elastyczną, ale zbita konsystencję.Dojrzewają od 1miesiąca do roku w określonej temperaturze i wilgotności. Używane w kuchni do salatek,dań gorących smażonych, zapiekanych oraz raclette. Do najbardziej znanych należą:Cheddar, Edam, Swiss,Gouda, Cantal.
AROMAT CHEDDAR AF CF101/008 Karta oceny produktu
Opis:
Wyrazisty aromat sera typu cheddar, do stosowania w koncentartach spożywczych, sosach, zupach, daniach gotowych, wyrobach garmażeryjnych.
Dawkowanie: 3-5g/kg
AROMAT CHEDDAR AF CF91/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat w proszku żółtego sera Cheddar, który doskonale nadaje się do wszelkiego rodzaju wyrobów garmażeryjnych, sosów i dań gotowych.
Zastosowanie:
dodatek do konserw, wyrobów garmażeryjnych, kulinarnych, serów topionych smakowych, twarogów termizowanych smakowych i typu Fromage fin, koncentratów sosów i koncentratów obiadowych w proszku.
Dawkowanie: 1 -3 g/kg
AROMAT GOUDA AF CF99/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat w proszku żółtego sera Gouda, który doskonale nadaje się do wszelkiego rodzaju wyrobów garmażeryjnych, sosów i dań gotowych.
Zastosowanie:
dodatek do konserw, wyrobów garmażeryjnych, kulinarnych, serów topionych smakowych, twarogów termizowanych smakowych i typu Fromage fin, koncentratów sosów i koncentratów obiadowych w proszku.
Dawkowanie: 1 -3 g/kg
SER PD AF CF101/006 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat łagodnego, słodkawego sera w typie Gouda, do zup, sosów, dań gotowych, serków topionych.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg