O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY NABIAŁOWE
 
BUTTER, MILK, CREAM
AROMAT MASłA śMIETANKOWEGO AF DF140/018 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat maślany o wyraźnej świeżej śmietankowej nucie
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1:5000
AROMAT MASłA śMIETANKOWEGO PD7 AF DF140/005 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat masła z wyraźną nutą śmietanki. Produkt stosowany do serów, sosów, zup, koncentratów, deserów, wypieków i wielu innych dań. Sugerowane dawkowanie 1g/kg.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1g/kg
AROMAT MAśLANY AF DF140/014 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat idealny do podkreślenia maślanego smaku w produktach przemysłu spożywczego
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1:5000
AROMAT MAśLANY AF DF140/033 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-5g/kg
AROMAT MLEKA GOTOWANEGO PD AF DF144/517/1 Karta oceny produktu
Opis:
Typowy aromat mleka gotowanego, który doskonale nadaje się jako baza do wszyskich wyrobów o mlecznej nucie.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
BAKED MILK PD AF DF140/037 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-5g/kg
BAKED MILK STRONG AF DF144/007 Karta oceny produktu
HEATED MILK PD AF DF140/038 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-5g/kg
MASłO KREMOWE AF DF140/020 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat słodkiego kremowego masła z delikatną śmietankową nutą
Dawkowanie: 1:3000
MASłO KREMOWE LT AF DF140/022 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat słodkiego kremowego masła z delikatną śmietankową nutą
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1:2000
MASłO NATURALNE PD AF DF140/011 Karta oceny produktu
Opis:
Maślany aromat z delikatną, słodką nutą. Produkt stosowany do serów, sosów, zup, koncentratów, deserów, wypieków i wielu innych dań. Sugerowane dawkowanie 1-5g/kg.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
ŚMIETANKA KREMOWA AF DF140/028 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat śmietanki z nutą kremową nadaje i podkreśla kremowość, tłustość oraz słodycz potraw. Sugerowane dawkowanie 0,5-3g/kg.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-3g/kg
ŚMIETANKA Z TłUSZCZEM AF DF140/034 Karta oceny produktu
Dawkowanie: QS
MILK
BAKED MILK PLUS AF DF144/001/3 Karta oceny produktu
Opis:
Typowy aromat mleka gotowanego, który doskonale nadaje się jako baza do wszyskich wyrobów o mlecznej nucie.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,2-0,5:1000
SOUR CREAM
AROMAT KWAśNEJ śMIETANY AF DF145/001/1 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat kwaśnej śmietany do zastosowania w produktach, w których pożądana jest kwaśna nuta.
Dawkowanie: 1-3g/kg
DAIRY FLAVORS IN POWDER
AROMAT MASłA AF DF147/007 Karta oceny produktu
Opis:
Wyrazisty aromat masła z delikatną naturalną nutą śmietany w tle. Produkt przeznaczony do stosowania w sosach, zupach, pieczywie cukierniczym, wyrobach garmażeryjnych, mięsnych. Proponowane dawkowanie 1 - 5g/kg
Dawkowanie: 1-5g/kg
AROMAT MASłA PD6 AF DF140/006 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
AROMAT MASłO śMIETANKOWE-CREAM BUTTER2B7 AF DF141/003 Karta oceny produktu
SłODKA śMIETANKA KREMOWA AF DF147/006 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja o charakterze tłustej śmietanki kremowej, do stosowania w wyrobach garmażeryjnych, galanterii spożywczej, wyrobach mięsnych ( pasztety, kiełbasy zwłaszcza homogenne dla dzieci ). Sugerowane dawkowanie 3 - 5g/kg
Dawkowanie: 3-5/kg
ŚMIETANKA KREMOWA AF DF147/006/1 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja smakowo-aromatyczna o charakterze śmietanki kremowej. Produkt dedykowany do zup, sosów, produktów garmażeryjnych, wyrobów mięsnych zwlaszcza pasztetów, pieczeni i kielbas homogennych, marynat, deserów mlecznych. Sugerowane dawkowanie 2 - 3g/kg
Dawkowanie: 2-3g/kg