O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY PROCESOWE (Base Aroma)
 
HVP
HVP BULION AF PF01/097 Karta oceny produktu
Opis:
Hydrolizat białkowy o charakterze wywaru mięsno-warzywnego, rekomendowany jako bazowy do kształtowania smaku i aromatu produktów spożywczych
Zastosowanie:
Do mieszanek przyprawowo-aromatycznych, do wyrobów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych.
Dawkowanie: 1-3g/kg
HVP-MIęSO PIECZONE AF PF01/093 Karta oceny produktu
Opis:
Hydrolizat z uwydatnioną nutą pieczonego mięsa.. Doskonały do sosów, dań gotowych, a także do zup.
Dawkowanie: 1-5g/kg
HVP-TYP NEUTRAL AF PF01/094 Karta oceny produktu
Opis:
Neutralny hydrolizat polecany jako baza do aromatów i mieszanek przyprawowo - aromatycznych. Doskonały również jako tło do zup, sosów i dań gotowych.
Dawkowanie: 1-3g/kg
KURCZAK PIECZONY BASE AF PF01/096 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat pieczonego kurczaka z delikatną nutą tłuszczową. Doskonały do zup sosów, dań gotowych
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg