O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY RYBNE
 
FISH FLAVOURS-AROMATY RYBNE I OWOCóW MORZA
AROMAT HOMARA AF FH152/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
.
Dawkowanie: 1-3g/kg
AROMAT KRABA AF FH150/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
dodatek do konserw, wyrobów garmażeryjnych, kulinarnych, serów topionych smakowych, twarogów termizowanych smakowych i typu Fromage fin, koncentratów sosów i koncentratów obiadowych w proszku.
Dawkowanie: 1 -3 g/kg
AROMAT KREWETKI AF FH158/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
dodatek do konserw, wyrobów garmażeryjnych, kulinarnych, serów topionych smakowych, koncentratów sosów i koncentratów obiadowych w proszku.
Dawkowanie: 1-3g/kg
AROMAT OSTRYGI AF FH154/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
dodatek do konserw, wyrobów garmażeryjnych, kulinarnych, serów topionych smakowych, twarogów termizowanych smakowych i typu Fromage fin, koncentratów sosów i koncentratów obiadowych w proszku.
Dawkowanie: 1 -3 g/kg
AROMAT TUńCZYKA AF FH157/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
dodatek do konserw, wyrobów garmażeryjnych, kulinarnych, serów topionych smakowych, twarogów termizowanych smakowych i typu Fromage fin, koncentratów sosów i koncentratów obiadowych w proszku.
Dawkowanie: 1 -3 g/kg
AROMAT łOSOSIA AF FH156/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
dodatek do konserw, wyrobów garmażeryjnych, kulinarnych, serów topionych smakowych, twarogów termizowanych smakowych i typu Fromage fin, koncentratów sosów i koncentratów obiadowych w proszku.
Dawkowanie: 1 -3 g/kg
KREWETKA AF FH154/003 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3 g /kg
SALMON & DILL FLAVOR AF FH156/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
dodatek do konserw, wyrobów garmażeryjnych, kulinarnych, serów topionych smakowych, twarogów termizowanych smakowych i typu Fromage fin, koncentratów sosów i koncentratów obiadowych w proszku.
Dawkowanie: 1 -3 g/kg
SCAMPI AF FH160/003 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
Do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
TOPAROM SEAFOOD AF FH150/009 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-5g/kg
WęGORZ AF FH151/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
dodatek do konserw, wyrobów garmażeryjnych, kulinarnych, serów topionych smakowych, twarogów termizowanych smakowych i typu Fromage fin, koncentratów sosów i koncentratów obiadowych w proszku.
Dawkowanie: 1 -3 g/kg
WęGORZ WęDZONY AF FH151/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
dodatek do konserw, wyrobów garmażeryjnych, kulinarnych, serów topionych smakowych, twarogów termizowanych smakowych i typu Fromage fin, koncentratów sosów i koncentratów obiadowych w proszku.
Dawkowanie: 1 -3 g/kg
POZOSTAŁE PRODUKTY
AF FH158/002 Aromat White Fish Karta oceny produktu
AF FH159/001 Aromat kawioru Karta oceny produktu
AF FH160/001 Aromat krewetki Karta oceny produktu