O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY MIĘSNE
 
AROMATY BEKONU
AROMAT DO KIEłBAS SZYNKOWYCH AF MF01/035 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat podkreślający i wzmacniający smak charakterystyczny do kiełbas szynkowych.
Dawkowanie: 3-5g/kg
AROMAT SłONINY AF MF11/1211 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat słoniny zalecany do dań gotowych np. zupy grochowej, żurku, smalców, który podkreśla nutę tłuszczu.
Zastosowanie:
Do przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 1-5g/kg
BACON AF MF01/019 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat gotowanego boczku z delikatną nutą mięsa wieprzowego i słoniny.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
BACON ORIGINAL AF MF01/003 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat gotowanego boczku z delikatną nutą mięsna wieprzowego i słoniny.
Zastosowanie:
dodatek do wędlin, konserw, wyrobów garmażeryjnych, kulinarnych, serów topionych smakowych, twarogów termizowanych smakowych i typu Fromage fin, koncentratów sosów i koncentratów obiadowych w proszku.
Dawkowanie: 0,5 - 5 g/kg
BACON STRONG 16 AF MF01/007 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat bekonu stosowany do wędzonek, chipsów, sałatek itd.
Zastosowanie:
dodatek do wędlin, konserw, wyrobów garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5- 5g/kg
BACON& SPECK AF MF01/012/1 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat pieczonej słoniny i bekonu do wyrobów typu: smalce, pasty mięsno-tłuszczowe, pasztety itd.
Zastosowanie:
Do produkcji wędlin, konserw i wyrobów garmażeryjnych.
Dawkowanie: 1-3g/kg
BEKON AF MF01/021 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat wędzonego boczku z delikatną nutą mięsna wieprzowego i słoniny.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
BEKON 745 I AF MF01/014/1 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat bekonu wędzonego z delikatną nutą mięsna wieprzowego i słoniny
Zastosowanie:
dodatek do wędlin, konserw, wyrobów garmażeryjnych, kulinarnych, serów topionych smakowych, twarogów termizowanych smakowych i typu Fromage fin, koncentratów sosów i koncentratów obiadowych w proszku.
Dawkowanie: 1-3g/kg
BEKON 877 TOPAROM AF MF01/015/1 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat wędzonego bekonu z wyraźną nutą peklowanej, tłustej wieprzowiny, stosowany do wędzonek, zup, sosów i pasztetów. Sugerowane dawkowanie 0,5 - 5 g/kg.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5 - 5 g/kg
BEKON SPICE T AF MF01/031 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat gotowanego boczku z nutą tłuszczową i układem przypraw.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
BEKON WęDZONY PROTASTE AF MF01/020 Karta oceny produktu
Opis:
Tradycyjny smak i zapach wędzonego bekonu, do wzmocnienia nuty typowej dla wędzonej słoniny i boczku. Proponowana dawka 1-3g/kg.
Zastosowanie:
do wzmocnienia nuty wędzonej słoniny i boczku w zupach, sosach, daniach garmażeryjnych
Dawkowanie: 1-3g/kg
BEKON- WęDZONKA AF MF01/032 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat wędzonego bekonu, doskonale podkreślający smak mięsa i dymu w szynkach, pasztetach, jak również zupach typu grochowa, żurku oraz daniach gotowych, maskujący niepożądane posmaki w wyrobach wędliniarskich. Proponowane dawkowanie 1-5g/kg.
Dawkowanie: 1-5g/kg
BOCZEK GOTOWANY AF MF01/006 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat boczku tradycyjnego z nutą tłusczu pieczonego, bekonu oraz przypraw liścia laurowego i kardamonu. Również do stosowania w produkcji rolad boczkowych.
Zastosowanie:
do produkcji wyrobów mięsnych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5- 5g/kg
BOCZEK GOTOWANY PREMIUM AF MF01/046 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat o charakterze peklowanego, gotowanego boczku z delikatną nutą wywaru z przypraw, tradycyjnie używanych do wędzonek bekonowych. Sugerowane dawkowanie 0,5 - 5g/kg
Zastosowanie:
do produkcji wyrobów mięsnych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5-5g/kg
BOCZEK NATURALNY-WYWAR AF MF01/038 Karta oceny produktu
Opis:
Doskonała kompozycja aromatyczna do boczku z charakterystycznymi dla tradycyjnego boczku nutami przyprawowymi: liścia laurowego, ziela angielskiego i pieprzu. Sugerowane dawkowanie 3 - 5g/kg
Zastosowanie:
w przemyśłe spożywczym
Dawkowanie: 5g/kg
BOCZEK PIECZONY PREMIUM AF MF01/048 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat do produkcji boczków i wędzonek bekonowych wytwarzanych z tłustego, peklowanego mięsa wieprzowego, z nutą przypraw i posmakiem oraz aromatem pieczenia. Sugerowane dawkowanie 3 - 5g/kg
Dawkowanie: 3-5 g/kg
BOCZEK TOSTOWANY-CRISPY AF MF01/049 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczno-przyprawowa o charakterze pieczonego, chrupiącego boczku. Przeznaczona do kiełbas, wędzonek, pasztetów, pieczeni mięsnych, farszów, grzanek, snacków, sosów, zup, dań jednogarnkowych. Proponowane dawkowanie 3-5g/kg.
Dawkowanie: 3-5g/kg