O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
MIESZANKI PRZYPRAWOWE DO PRZEMYSŁU MIĘSNEGO
 
KIEŁBASY SUCHE I PODSUSZANE
JAłOWCOWA PLUS AF SC23/028 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 10-15g/kg
KABANOS AF SC23/013 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 3-6g/kg
KABANOS ORYGINAL AF SC23/029 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 8g/kg
KABANOS DROBIOWY AF SC23/026 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczno-przyprawowa będąca kompozycją przypraw charakterystycz nych dla tej grupy wędlin z wyrazistą nutą pieprzu, polecana szczególnie do kiełbasek drobiowych typu cabanossi. Sugerowane dawkowanie 5g/kg
Dawkowanie: 5g/kg
KABANOS PARZONY AF SC23/017/1 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja przypraw z wbudowaną nuta bekonową, doskonale maskujący posmak mięsa drobiowego. Kompozycja z wbudowaną nutą mięsa termizowanego, charakterystycznego dla kiełbas suchych i podsuszanych, z przeznaczeniem do kabanosów drobiowych i parzonych. Produkt na bazie naturalnych przypraw i ich ekstraktów, bez dodatku glutaminianu.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 6-8g/kg
KABANOS TRADYCYJNY SAUSAGE AF SC23/001/EX/Karta oceny produktu
Dawkowanie: 7,5g/kg
KABANOS TRADYCYJNY SPICE AF SC23/019/1 Karta oceny produktu
Opis:
Tradycyjny smak kabanosa , o wyraźnym profilu przyprawowym, z uwydatnioną nutą kminku, kolendry i pieprzu. Kompozycja z wbudowaną nutą mięsa termizowanego, charakterystycznego dla kiełbas suchych i podsuszanych, z przeznaczeniem do kabanosów drobiowych i parzonych. Produkt na bazie naturalnych przypraw i ich ekstraktów, bez dodatku glutaminianu. Sugerowane dawkowanie 6 - 8g/kg
Zastosowanie:
do produkcji kabanosów; zapewnia niepowtarzalny smak i aromat
Dawkowanie: 6-8g/kg
KIEłBASA KRAKOWSKA SUCHA PREMIUM AF SC27/130 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna do kiełbas suchych i podsuszanych typu krakowska z przyprawami naturalnymi: czosnek, pieprz czarny, pieprz biały, kminek, gorczyca.
Zastosowanie:
do produkcji wędlin gruborozdrobnionych
Dawkowanie: 5-8g/kg
KRAKOWSKA SUCHA AF MPG10/20 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna zalecana do kiełbas suchych i podsuszanych z dodatkiem mieszanki pieprzu, czosnku oraz kminku.
Zastosowanie:
Zalecana do produkcji wędlin gruborozdrobnionych o intensywnym smaku i zapachu.
Dawkowanie: 3 - 6 g/kg
KRAKOWSKA SUCHA AF SC27/027 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatów i przypraw do kiełbas typu Krakowska Sucha oraz innych kiełbas suchych z dodatkiem czosnku oraz gorczycy.
Dawkowanie: 3- 6g/kg
KIEłBASA MYśLIWSKA PREMIUM AF SC23/020 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawo-aromatyczna do kiełbas typu myśliwska podkreślająca charakterystyczny dla tego typu kiełbas smak, z dodatkiem mieszanki różnego rodzaju pieprzu, gorczycy, jałowca oraz kminku. Sugerowane dawkowanie 8g/kg
Dawkowanie: 8g/kg
MYśLIWSKA P AF MPS10/130/P Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatów i przypraw do kiełbas typu Myśliwska z dodatkiem pieprzu oraz kolendry.Sugerowane dawkowanie 3 - 6g/kg
Dawkowanie: 3- 6g/kg
MYśLIWSKA PLUS AF SC27/124 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna do kiełbas w typie myśliwska podkreślająca charakterystyczny dla tego typu kiełbas smak.
Dawkowanie: 8g/kg
ŻYWIECKA PREMIUM AF SC27/149 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna o nucie charakterystycznej dla kiełbasy żywieckiej, z dodatkiem czosnku, gorczycy imbiru oraz pieprzu.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 10g/kg
ŻYWIECKA-PERFECTA AF MPG10/10 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowa typowa dla kiełbasy żywieckiej z intensywną nutą pieprzu i czosnku.
Dawkowanie: 3-6g/kg
ŻYWIECKA AF SC30/018 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna do kiełbas podsuszanych w typie Żywiecka
Zastosowanie:
mieszanka przyprawowa do kiełbas podsuszanych
Dawkowanie: 5-7g/kg
KIEłBASA JAłOWCOWA AF SC23/021 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna do kiełbas suchych i podsuszanych w typie jałowcowej podkreślająca charakterystyczny dla tego typu kiełbas smak, z wyraźną nutą jałowca. Sugerowane dawkowanie 8g/kg
Dawkowanie: 8g/kg
JAłOWCOWA P AF MPS10/120/P Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatów i przypraw do kiełbas typu Jałowcowa, z wyraźną nutą jałowca i pieprzu. Sugerowane dawkowanie 3 - 6g/kg
Dawkowanie: 3- 6g/kg
KABANOS TRADYCYJNY SPICES AF SC23/019 Karta oceny produktu
Opis:
Tradycyjny smak kabanosa , o wyraźnym profilu przyprawowym, z uwydatnioną nutą kminku, kolendry i pieprzu. Kompozycja z wbudowaną nutą mięsa termizowanego, charakterystycznego dla kiełbas suchych i podsuszanych, z przeznaczeniem do kabanosów drobiowych i parzonych. Produkt na bazie naturalnych przypraw i ich ekstraktów, bez dodatku glutaminianu.
Zastosowanie:
do produkcji kabanosów; zapewnia niepowtarzalny smak i aromat
Dawkowanie: 8g/kg
KABANOS TRADYCYJNY Z KMINKIEM AF SC23/018 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja przyprawowa z dominującą nutą bekonu, wzbogacona aromatem kminku. Kompozycja z wbudowaną nutą mięsa termizowanego, charakterystycznego dla kiełbas suchych i podsuszanych, z przeznaczeniem do kabanosów drobiowych i parzonych. Produkt na bazie naturalnych przypraw i ich ekstraktów, bez dodatku glutaminianu. Sugerowane dawkowanie 8g/kg
Zastosowanie:
do produkcji kabanosów; zapewnia niepowtarzalny smak i aromat
Dawkowanie: 8g/kg
KABANOSY P AF MPS10/110/P Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatów i przypraw do kiełbas typu kabanosy. Kompozycja z wbudowaną nutą mięsa termizowanego, charakterystycznego dla kiełbas suchych i podsuszanych, z przeznaczeniem do kabanosów drobiowych i parzonych. Produkt na bazie naturalnych przypraw i ich ekstraktów, bez dodatku glutaminianu
Zastosowanie:
do produkcji kabanosów; zapewnia niepowtarzalny smak i aromat
Dawkowanie: 3- 6g/kg
KRAKOWSKA PARZONA-PERFECTA AF MPG10/30 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatów i przypraw zalecana do kiełbas grubo rozdrobnionych o intensywnym zapachu i smaku z dominacją smaku pieprzu i kardamonu.Polecana do wedlin typu krakowska parzona oraz innych wędlin parzonych.
Zastosowanie:
do produkcji wędlin grubo- rozdrobnionych, o intensywnym smaku i zapachu
Dawkowanie: 3 - 6 g/kg