O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY MIĘSNE
 
AROMATY WOŁOWIN
AROMAT KRWISTEJ WOłOWINY AF MF02/087/3 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat do podkreślenia nuty soczystej, świeżej wołowiny, polecany do sosów, gulaszy.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
AROMAT MIęSNO-BULIONOWY PLUS AF MF02/200 Karta oceny produktu
Opis:
Wywar mięsno-bulionowy z wyraźną nutą czosnkową i duszonego mięsa doskonale nadaje się jako tło do kiełbas wieprzowych i drobiowych, oraz zup sosów i farszy mięsnych
Dawkowanie: 3-5g/kg
AROMAT PIECZONEJ WOłOWINY AF MF02/138 Karta oceny produktu
Opis:
Preparat o charakterze pieczonego mięsa wołowego, szczególnie wskazany do podkreślenia smaku i aromatu pieczeni, kiełbas, sosów, dań gotowych. Sugerowane dawkowanie 1 - 5g/kg
Dawkowanie: 1-5g/kg
BEEF GRAVY (WOłOWINA PIECZONA T) AF MF02/115 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat soczystej wołowiny pieczonej, doskonały do wzmocnienia nuty wołowej, szczególnie ceniony w sosach. Sugerowane dawkowanie 1 - 3g/kg
Dawkowanie: 1-3g/kg
CIELęCINA AF MF02/123 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat podkreślający delikatny charakter młodego mięsa cielęcego, wołowego.
Dawkowanie: 1-3g/kg
CIELęCINA - AROMAT AF MF02/125 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat charakterystycznej, młodej cielęciny o wyraźniejszym profilu przyprawowym z nutą pieprzu, kardamonu oraz imbiru.
Dawkowanie: 1-5g/kg
CIEMNA WOłOWINA BULIONOWA AF MF02/112 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat ciemnej, pieczonej wołowiny z nutą bulionową.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spozywczym,
Dawkowanie: 1-5g/kg
CONDIMENT BEEF AF MF02/012/1 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat wołowiny do wyrobów mielonkowych i blokowych, dodawany w celu uzyskania wyraźniejszego wołowego profilu. Sugerowane dawkowanie 1-5g/kg.
Dawkowanie: 1-5g/kg
DARK BEEF FLAVOUR AF MF10/604 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat ciemnej wołowiny, z nutą mocno podpieczonego mięsa, polecana do sosów, pieczeni.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
TłUSTA WOłOWINA AF MF02/127 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat gotowanego mięsa wołowego z nutą tłuszczową.Do wzmocnienia nuty tłuszczu w mielonkach Sugerowane dawkowanie 1 - 5g/kg
Zastosowanie:
do mielonek i wędlin celem wzmocnienia charakterystycznej nuty tłuszczowej
Dawkowanie: 1-5g/kg
TłUSTA WOłOWINA GOTOWANA (P) (10%PETFOODWOLOWY+90%OPTI) AF MF02/146 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-3g/kg
WOłOWINA - AROMAT AF MF02/085/3 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat o charakterze mięsa wołowego z subtelną nutą łoju. Produkt dedykowany do produkcji wyrobów garmażeryjnych, mięsnych, sosów, zup, past i kostek bulionowych. Sugerowane dawkowanie 0,5-3g/kg.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-3g/kg
WOłOWINA BULIONOWA AF MF02/084 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat o profilu gotowanego mięsa gotowanego z nutą bulionową. Sugerowane dawkowanie 3 - 5g/kg
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3-5g/kg
WOłOWINA DUSZONA AF MF02/026 Karta oceny produktu
Opis:
Soczysta wołowina duszona, doskonała do wzmocnienia nuty wołowej w kiełbasach wieprzowych i drobiowych, zupach, daniach gotowych, nadzieniach i farszach mięsnych
Zastosowanie:
Aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych, garmażeryjnych, sosy, zupy, dania gotowe
Dawkowanie: 1-3g/kg
WOłOWINA EKSTRAKT AF MF02/045 Karta oceny produktu
Opis:
Ciemna wołowina jako zamiennik naturalnego ekstraktu wołowego (beef extract replacer). Produkt przeznaczony do kostek rosołowych, doskonała baza do aromatów. Sugerowane dawkowanie 0,5 - 5g/kg
Zastosowanie:
Kostki rosołowe, pieczenie
Dawkowanie: 0,5-5g/kg
WOłOWINA GOTOWANA 43 TOPAROM AF TF02/012 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat wołowiny z wyraźnym posmakiem wołowiny gotowanej, bulionu wołowego z głównym przeznaczeniem do mieszanek przyprawowo-aromatycznych. Sugerowane dawkowanie 0,1 - 1g/kg
Zastosowanie:
Aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych, garmażeryjnych, sosy, zupy, dania gotowe
Dawkowanie: 0,1-1 g/kg
WOłOWINA GOTOWANA TOPAROM 024/43 AF MF02/065 Karta oceny produktu
Opis:
Produkt przeznaczony do wszystkich wędlin, jego celem jest wzbogacenie smaku wołowiny gotowanej. Ponadto podkreśla nuty mięsne oraz wołowe.
Zastosowanie:
Wyroby mięsne i garmażeryjne, farsze pierogowe, nadzienia
Dawkowanie: 0,5-1 g/kg
WOłOWINA GOTOWANA TOPAROM. AF TF02/024 Karta oceny produktu
Opis:
Wołowina z silną nutą mięsa gotowanego, duszonego
Zastosowanie:
Aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych, garmażeryjnych, sosy, zupy, dania gotowe
Dawkowanie: 0,5-1 g/kg
WOłOWINA GOTOWANA DO KOSTEK AF MF03/016 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat gotowanego mięsa wołowego z delikatną nutą cebuli, z przeznaczeniem do kostek rosołowych.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spozywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
WOłOWINA GOTOWANA Z TłUSZCZEM WOłOWYM AF MF02/145 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczna o charakterze bulionu z gotowanej, tłustej wołowiny. Preparat przeznaczony do wędlin podrobowych, konserw mięsno-warzywnych, pieczeni, sosów, zup, kiełbas o oboższym wsadzie. Proponowane dawkowanie 1-5g/kg
Dawkowanie: 1-5g/kg
WOłOWINA MIęSO GOTOWANE AF MF02/089 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat o charakterze wywaru z gotowanej wołowiny – do wyrobów mięsnych zup, dań gotowych, gdzie pożądany jest profil wołowiny gotowanej. Sugerowane dawkowanie 0,1 - 1g/kg
Zastosowanie:
Buliony, zupy
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
WOłOWINA PIECZENIOWA STRONG TOPAROM AF MF02/050 Karta oceny produktu
Opis:
Wysoce efektywny aromat pieczonej wołowiny, do stosowania w wyrobach mięsnych o uboższych wsadach, sosach, daniach gotowych. Preparat doskonale maskuje niepożądane posmaki. Sugerowane dawkowanie 1 - 3g/kg
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 1-3g/kg
WOłOWINA PIECZONA AF MF02/047 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat wolowiny pieczonej doskonały do wyrobów pieczonych i garmażeryjnych. Sugerowane dawkowanie 3 - 5g/kg
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3-5 g/kg
WOłOWINA PIECZONA Z RUSZTU AF MF02/135/3 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat pieczonej wołowiny, tłustej wołowiny. Produkt szczególnie polecany do wyrobów garmażeryjnych, pieczeni, kiełbas o tańszym wsadzie, wędlin drobiowych, ciemnych sosów. Sugerowane dawkowanie 3 - 5g/kg
Dawkowanie: 3-5g/kg
WOłOWINA PIECZONA -DO KOSTEK ROSOłOWYCH AF MF02/095 Karta oceny produktu
Opis:
Ciemna wołowina do mięs i kostek rosołowych.
Zastosowanie:
Kostki rosołowe, zupy, buliony
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
WOłOWINA PIECZONA BLOK AF MF02/022 Karta oceny produktu
Opis:
Ciemna wołowina pieczona do sosów i pieczeni.
Zastosowanie:
Do sosów pieczeniowych. W 10%-25% koncentratach sosu
Dawkowanie: 0,5-5g/kg
WOłOWINA ROSOłOWA AF MF02/122 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat gotowanej wołowiny o profilu bulionowo-rosołowym. Doskonały jako tło do wszystkich rosołów, sosów, a także kiełbas i mielonek.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg