O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
DODATKI FUNKCJONALNE
 
HYDROKOLOIDY
FOODGEL 2000 AF FC161/015 Karta oceny produktu
Opis:
Jest to specjalnie opracowany dla przemysłu mięsnego jako dodatek do solanek nastrzykowych, czysto rafinowany kappa karagen E407 otrzymywany przez ekstrakcję z alg morskich standaryzowany chlorkiem potasu lub dekstrozą.
Zastosowanie:
do przemysłu mięsnego;
Dawkowanie: QS
FOODGEL 350 AF FC161/013 Karta oceny produktu
Opis:
Jest to specjalnie opracowany dla przemysłu mięsnego jako dodatek do solanek nastrzykowych, czysto rafinowany kappa karagen E407 otrzymywany przez ekstrakcję z alg morskich standaryzowany chlorkiem potasu lub dekstrozą.
Zastosowanie:
do przemysłu mięsnego;
Dawkowanie: QS
FOODGEL 550 AF FC161/010 Karta oceny produktu
Opis:
Jest to specjalnie opracowany karagen dla przemysłu mięsnego jako dodatek do solanek nastrzykowych, czysto rafinowany kappa karagen E407 otrzymywany przez ekstrakcję z alg morskich standaryzowany chlorkiem potasu lub dekstrozą.
Zastosowanie:
do przemysłu mięsnego;
Dawkowanie: QS
KARAGEN 550 KONSERWA PLUS AF FC161/046/1 Karta oceny produktu
Dawkowanie: QS
JUICE BINDER AF FC161/006 Karta oceny produktu
Opis:
Stabilizator do mięsa mielonego, farszy i nadzień mięsnych do eliminacji podcieku i zagęszczenia nadzienia.
Zastosowanie:
do stabilizacji produktów celem wyeliminowania podcieków w przemyśle mięsnym (mięso mielone), także do farszy, nadzień owocowych
Dawkowanie: 1- 20g; 2-3% w stosunku do wody niezwišzanej