O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
DODATKI FUNKCJONALNE
 
STABILIZATORY BARWY I śWIEżOśCI
COLORED AF FC10/10 Karta oceny produktu
Opis:
Preparat na bazie askorbianów wspomagający tworzenie i stabilizację barwy wędlin I konserw.
Zastosowanie:
preparat o silnym efekcie przebarwiającym, przemyślanej i pewnej technice działania , nie powoduje zakwaszania w momencie dodawania, przez co nie obniża wodochłonności.
Dawkowanie: 0,5 - 1,0 g/kg
FRISCH UNIVERSA K - STABILIZATOR BARWY AF FC10/40 Karta oceny produktu
Opis:
Preparat na bazie octanów do stabilizacji barwy i utrzymania świeżości wyrobów wędliniarskich i garmażeryjnych
Zastosowanie:
preparat do stabilizacji i utrzymania świeżości wędlin, konserw miesnych i wyrobów garmażeryjnych.
Dawkowanie: 0,5 - 3g/kg
FRISCH UNIWERSA - STABILIZATOR BARWY AF FC10/30/2 Karta oceny produktu
Opis:
Stabilizator barwy i trwałości preferowany do produkcji wyrobów garmażeryjnych, wędlin surowych i wędlin nietrwałych.
Zastosowanie:
preparat do stabilizacji i utrzymania świeżości wędlin, konserw mięsnych i wyrobów garmażeryjnych.
Dawkowanie: 0,5- 1,0g/kg