O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
DODATKI FUNKCJONALNE
 
EMULGATORY
*EMULCON AF ST/KK10/60 Karta oceny produktu
Opis:
Preparat emulgujący tłuszcze I stabilizujący teksturę wędlin podrobowych.
Zastosowanie:
preparat białkowy stabilizujący teksturę, przeznaczony do produkcji pasztetów i pasztetowych
Dawkowanie: do 25 g/kg
LIPOCON AF PB10/80 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
preparat stosowany do produkcji wędlin
Dawkowanie: 20 g/kg
LIPOTEX M AF EG10/81 Karta oceny produktu
Opis:
Emulgator do wędlin parzonych i gotowanych celem wzmocnienia tekstury o szerokim zakresie emulgacji wody i tłuszczu w procesie produkcji na zimno i gorąco
Zastosowanie:
stabilizator tekstury z emulgatorami do produkcji wędlin homogenizowanych, pasztetów i konserw
Dawkowanie: 10- 20g/kg