O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY MIĘSNE
 
AROMATY KURCZAKÓW
AROMAT KURCZAKA PIECZONEGO AF MF04/097/1 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat kurczaka pieczonego z wyraźną nutą pieczonej skórki. Doskonały do sosów, pieczeni, zup, dań gotowych
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1g/kg
AROMAT GęSI AF MF04/007 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 0,5- 5g/kg
AROMAT INDYK PIECZONY AF MF04/100/1 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczna nadająca smak i aromat pieczonego drobiu – indyka. Szczególnie polecana do wyrobów drobiowych typu filet z indyka, filet pieczony.
Dawkowanie: 3-5g/kg
AROMAT KACZKI AF MF04/006 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 0,5- 5g/kg
BIAłE MIęSO Z KURCZAKA AF MF04/020 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat gotowanego fileta z kurczaka z nutą tłuszczową. Sugerowane dawkowanie 0,2 - 1,0g/kg
Zastosowanie:
Zalecany do nadania wyraźnego smaku i aromatu wędliny drobiowej.
Dawkowanie: 0,2-1g/kg
FILET Z KURCZAKA Z BULIONEM AF MF04/041 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat drobiowy z nutą bulionu warzywnego i gotowanego fileta z kurczaka.
Zastosowanie:
Polędwice drobiowe.
Dawkowanie: 2 - 5 g/kg
FILET Z KURCZAKA PREMIUM AF MF04/092 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat drobiowy z nutą bulionu warzywnego i gotowanego fileta z kurczaka.
Zastosowanie:
polędwice drobiowe
Dawkowanie: 5g/kg
FILET Z KURCZAKA Z TłUSZCZEM AF MF04/126/1 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczna o charakterze otłuszczonego fileta z kurczaka. Sugerowane dawkowanie 1 - 3g/kg
Dawkowanie: 3-5g/kg
FILET Z KURCZAKA Z WłOSZCZYZNą AF MF04/126 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 3-5g/kg
INDYK PIECZONY-ROASTED TURKEY AF TA/20 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczna nadająca smak i aromat pieczonego drobiu – indyka. Szczególnie polecana do wyrobów drobiowych typu filet z indyka, filet pieczony.
Zastosowanie:
Zalecany do wędlin, wyrobów garmażeryjnych i koncentratów spożywczych.
Dawkowanie: 0,5 - 5 g/kg
INDYK PIECZONY NATURAL + UMAMI AF MF04/123 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna przeznaczona do stosowania w wędlinach z mięsa indyka. Typowa dawka 1 - 5g/kg
Dawkowanie: 1-5g/kg
KURA GOTOWANA-HUHNAROMA AF MF04/463 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat gotowanego fileta z kurczaka z delikatną nutą tłuszczową.
Zastosowanie:
do aromatyzowania środków spożywczych
Dawkowanie: 1-3g/kg
KURA ROSOłOWA AF MF04/125 Karta oceny produktu
Opis:
Smak wywaru z domowej kury. Produkt polecany do wyrobów garmażeryjnych, białych sosów, dań gotowych, wyrobów mięsnych, zwłaszcza pasztetów, pieczeni. Sugerowane dawkowanie 1 - 3g/kg
Dawkowanie: 1-3g/kg
KURCZAK - PROTASTE AF MF04/057/2 Karta oceny produktu
Opis:
Naturalny aromat kurczaka z nutą warzyw gotowanych, doskonały do zup, sosów oraz dań mięsnych i garmażeryjnych.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
KURCZAK - MIęSO GOTOWANE AF MF04/058/1a Karta oceny produktu
Opis:
Aromat kurczaka z delikatną nutą bulionową, oraz wyraźnym smakiem i aromatem mięsa gotowanego. Polecany do polędwic drobiowych, rosołów, zup
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
KURCZAK - MIęSO PIECZONE AF MF04/086 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat mięsa z kurczaka z nutą szpikową (wywar z kości), do solanek do drobiu, mieszanek do wędlin, wyrobów garmażeryjnych, dań gotowych, kostek rosołowych. Sugerowane dawkowanie 1 - 5g/kg
Dawkowanie: 1-5g/kg
KURCZAK 385 AF MF04/127 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-3g/kg
KURCZAK GOTOWANY AF MF04/037/1 Karta oceny produktu
Opis:
Kurczak gotowany z nutą tłuszczową. Sugerowane dawkowanie 1 - 3g/kg
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
KURCZAK GOTOWANY AF MF04/096 Karta oceny produktu
Opis:
Kurczak gotowany z nutą tłuszczową
Dawkowanie: 1-5g/kg
KURCZAK GOTOWANY LS AF MF04/121 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja aromatyczna o charakterze wywaru z kurczaka. Preparat polecany do wyrobów garmażeryjnych, mieszanek przyprawowych, kostek i past bulionowych, dań gotowych, galanterii spożywczej, wyrobów mięsnych, zwłaszcza pasztetów, pieczeni, kiełbasek drobiowych. Sugerowane dawkowanie 1 - 3g/kg
Dawkowanie: 1-3g/kg
KURCZAK GOTOWANY W BULIONIE AF MF04/101 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczno-przyprawowa łącząca cechy wywaru z kurczaka i bulionu warzywnego. Preparat polecany do wyrobów garmażeryjnych, jasnych sosów, dań gotowych, galantyn drobiowych, pasztetów i pieczeni zwłaszcza z mięsa drobiowego. Sugerowane dawkowanie 2 - 3g/kg
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 2-3g/kg
KURCZAK PIECZONY AF MF04/095 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat pieczonego mięsa z kurczaka z wyraźną nutą tłuszczową. Sugerowane dawkowanie 1 - 5g/kg
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
KURCZAK PIECZONY NATURAL AF MF04/055 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat o charakterze pieczonego mięsa z kurczaka, polecany do szynek drobiowych, fileta z kurczaka.
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 1-3g/kg
KURCZAK PIECZONY NATURAL + UMAMI AF MF04/122 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna o charakterze pieczonego kurczaka. Przeznaczona do wędlin drobiowych, przede wszystkim z mięsa kurczaka. Typowa dawka to 1 - 3g/kg
Dawkowanie: 1-3g/kg
KURCZAK PIECZONY Z TłUSZCZEM TOPAROM AF MF04/077 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat kurczaka, który nadaje wyrobom charakterystyczny profil pieczonej skórki z kurczaka z nutą tłuszczową. Polecany również do mieszanek przyprawowo-aromatycznych.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
KURCZAK PIECZONY-CRISPY CHICKEN AF MF04/124 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-3g/kg
KURCZAK Z WłOSZCZYZNą AF MF04/126/2 Karta oceny produktu
Opis:
aromat o charakterze bulionu uzyskanego wskutek gotowania kurczaka wraz z dodaną włoszczyzną. Preparat sugerowany do aromatyzowania dań gotowych, pasztetów, pieczeni, sosów, farszów. Sugerowane dawkowanie w zależności od aplikacji 1 - 5g/kg
Dawkowanie: 1-5g/kg
POLęDWICA SOPOCKA DROBIOWA AF MF10/192 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja aromatyczna eksponująca walory smakowe mięsa drobiowego. Szczególnie polecana do wyrobów typu; szynka drobiowa, filet pieczony
Dawkowanie: 7g/kg
SWOJSKA KURA AF MF04/120 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat gotowanegomięsa z kurczaka z nutą tłuszczową.. Typowa dawka 2 - 3g/kg
Zastosowanie:
do aromatyzowania środków spożywczych
Dawkowanie: 2-3g/kg
TłUSTA KURA GOTOWANA AF MF04/093 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat gotowanego kurczaka z nutą tłuszczową - bez udziału glutaminianu sodu.
Zastosowanie:
do aromatyzowania środków spożywczych
Dawkowanie: 1-3g/kg
TłUSTA KURA GOTOWANA AF MF04/093/1 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat gotowanego mięsa z kurczaka z nutą tłustej skóry
Zastosowanie:
do aromatyzowania środków spożywczych
Dawkowanie: 1-3g/kg
TłUSTA KURA GOTOWANA AF MF04/115 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat o charakterze bulionu otrzymanego z gotowania tłustej domowej kury. Preparat polecany do sosów, zup, bulionów mięsnych i warzywnych, pasztetów, konserw. Sugerowane dawkowanie 1 - 3g/kg
Dawkowanie: 1-3g/kg