O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY PIEKARNICZE I CUKIERNICZE
 
FRUIT FLAVOURS
Aromaty do ciasteczek i cukiereczków ...
AROMAT CYTRYNOWY PD AF BF110/020 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
AROMAT JABłKA PD AF BF110/018 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
AROMAT LEMON GRASS AF BF118/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT MALINY PD AF BF110/016 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
AROMAT POMARAńCZY PD AF BF110/019 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
AROMAT TRUSKAWKI PD AF BF110/014 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
AROMAT WIśNI PD AF BF110/017 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
AROMAT ANANASA AF BF128/001 Karta oceny produktu
Opis:
Delikatny, świeży aromat dojrzałego ananasa
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,6-1,0:1000
AROMAT ANANASA AF BF128/002 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat bardzo dojrzałego, słodkiego ananasa
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1,0-1,2:1000
AROMAT BANANA AF BF108/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat bardzo dojrzałego banana
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT BIAłEJ BRZOSKWINI AF BF125/002 Karta oceny produktu
Opis:
Doskonała do herbat i napoii brzoskwiniowych.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT BRZOSKWINI AF BF125/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat charakterystyczny dla odmiany brzoskwini białej.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT BRZOSKWINI AF BF125/005 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,3-0,6: 1000
AROMAT BRZOSKWINI AF BF125/005/2 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-0,8:1000
AROMAT BRZOSKWINI AF BF125/005/3 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,3-0,6: 1000
AROMAT BRZOSKWINI PD AF BF110/021 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
AROMAT CYTRYNY AF BF118/001 Karta oceny produktu
Opis:
Łagodny aromat zielonej cytryny
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1,0-1,5:1000
AROMAT CYTRYNY AF BF118/003 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1,5-2,0
AROMAT CYTRYNY PD AF BF145/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
Do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1:3000
AROMAT CZARNEJ PORZECZKI AF BF112/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat charakteryzujacy się nutą skórki owocu.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT CZARNEJ PORZECZKI AF BF112/002 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat z nutą dojrzałej porzeczki.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-1,5:1000
AROMAT GRUSZKI AF BF106/004 Karta oceny produktu
Opis:
Soczysta dojrzała gruszka.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,6-0,8:1000
AROMAT JABłKA AF BF106/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat jabłka o słodkim zapachu, bardzo intensywnym, charakterystycznym dla zielonego jabłka. Zalecany między innymi do produkcji galaretek, landryn i napoi.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT JABłKA K AF BF106/003 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,8-1,2:1000
AROMAT JABłKA, TYP SZARLOTKA AF BF106/002 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat jabłka pieczonego w cieście z nutą cynamonu, zalecany do produkcji ciast, ciastek.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1,0:1000
AROMAT KIWI AF BF110/004 Karta oceny produktu
Opis:
Bardzo dojrzały owoc kiwi
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-2g/kg
AROMAT MALINY AF BF131/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat maliny landrynkowej.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1,5-2,5:1000
AROMAT MALINY AF BF131/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1,0-2,0:1000
AROMAT MANDARYNKI AF BF119/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat z dodatkiem olejku.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3-4:1000
AROMAT MANGO AF BF120/001 Karta oceny produktu
Opis:
Bardzo świeży owocowy aromat.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1,5-2:1000
AROMAT MARAKUJI AF BF125/004 Karta oceny produktu
Opis:
Bardzo intensywny, świeży aromat owocowy
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1.0-2,0:1000
AROMAT OWOCE LEśNE AF BF134/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
AROMAT PIERNIKOWY AF BF140/024 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,1-0,5g/kg
AROMAT POMARAńCZY AF BF122/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat charakterystyczny dla soczystej dojrzałej pomarańczy.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT POMARAńCZY AF BF122/002 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat pomarańczy z nutą skórki . Aromat z udziałem olejku.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 2,5-3,0:1000
AROMAT POZIOMKI AF BF132/005 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1g/kg
AROMAT RUMOWY AF CC19/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania substancji spożywczych
Dawkowanie: 1- 2:1000
AROMAT TRUSKAWKI AF BF132/002 Karta oceny produktu
Opis:
Dojrzała soczysta truskawka.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,8-1,5:1000
AROMAT TRUSKAWKI AF BF132/003 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat niedojrzałej truskawki z delikatną nutą poziomki.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-1,5:1000
AROMAT TRUSKAWKI AF BF132/004 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat o intensywnym smaku dojrzałej truskawki. Doskonały do galaretek i nadzień.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1,0:1000
AROMAT TRUSKAWKI AF BF132/004/2 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1g/kg
AROMAT TRUSKAWKI AF BF132/004/3 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1:1000
AROMAT WINOGRONOWY AF BF110/005 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
AROMAT WIśNI AF BF110/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat o nucie wiśni pestkowej zalecany do produkcji ciastek, nadzień.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT WIśNI AF BF110/002 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat dojrzałej wiśni, intensywny i słodki zalecany między innymi do produkcji napojów.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1- 2 :1000
AROMAT śLIWKI AF BF110/003 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
AROMAT żURAWINY AF BF110/006 Karta oceny produktu
Opis:
Delikatny aromat niedojrzałej żurawiny. Doskonały do galaretek i kisieli.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-1,5:1000
JABłKO SOCZYSTE AF BF110/033 Karta oceny produktu
MALINA AF BF110/073/2 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny aromat typowy dla dojrzałych malin
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,3-1g/kg
MALINA CZERWONA PLUS 3B AF BF110/023/3 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,25-1:1000
MALINA 1500A AF BF110/1500A Karta oceny produktu
Zastosowanie:
Do napojów, deserów, wyrobów cukierniczych
Dawkowanie: 0,5-1,5g/kg
MALINA PD AF BF145/006 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1:3000
MALINA CZERWONA AF BF110/023 Karta oceny produktu
Opis:
Intensywny aromat czerwonej, dojrzałej maliny z delikatnie wyczuwalnym posmakiem zielonego listka
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,8-1g/1kg
TRUSKAWKA AF BF110/074/2 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny aromat charakterystyczny dla słodkiej, dojrzałej truskawki
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,3-1g/kg
TRUSKAWKA SłODKA AF BF140/011 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat owocowy o smaku dojrzałej, czerwonej truskawki nadający produktom słodki, truskawkowy charakter
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1g/1kg
WANILIA AF BF135/003 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3:1000
WIśNIA SOKOWA AF BF140/012 Karta oceny produktu
Opis:
Intensywny aromat soczystej,czerwonej wiśni nadający produktom niepowtarzalny wiśniowy charakter
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5g/1kg
ZIELONE JABłKO AF BF110/025 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat owocowy o smaku świeżego, zielonego jabłka nadający produktom wyjątkowy charakter
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1,5g/1kg