O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY MIĘSNE
 
CONDIMENTY
CONDIMENT 3525 AF MF05/039/1c Karta oceny produktu
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
CONDIMENT FOL AF MF05/027/3 Karta oceny produktu
Opis:
Produkt przeznaczony do wyrobów mielonkowych w celu wzmocnienia zapachu typowej mielonki. Zalecane dawkowanie 0,5-1g/kg w wyrobie gotowym, udział w mieszankach do mielonek 10-15%
Zastosowanie:
Bloki szynkowe, mielonki, konserwy mięsne.
Dawkowanie: 0,5-1g/kg
CONDIMENT KONSERWA AF MF10/021 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat zalecany jako dodatek do sterylizowanej szynki, który nadaje jej głęboki i wyraźny aromat i smak. Sugerowane dawkowanie 0,5 - 5 g/kg.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5 - 5 g/kg
CONDIMENT SZYNKA KONSERWOWA AF MF05/025 Karta oceny produktu
Opis:
Produkt przeznaczony do wyrobów szynkowych i mielonkowych w celu wzmocnienia aromatu typowego dla wyrobów konserwowych. Sugerowane dawkowanie 5g/kg.
Zastosowanie:
do szynek konserwowych i wyrobów blokowych
Dawkowanie: 5g/kg
CONDIMENT TYROLSKI N AF TF10/644 Karta oceny produktu
Opis:
Produkt podkreślający aromat wyrobów blokowych, szynek konserwowych poprzez nadanie im aromatu o charakterze typowym dla mielonki konserwowej z peklowanego mięsa wieprzowego. Polecny do aromatyzowania mieszanek przyprawowych do kiełbas. Sugerowane dawkowanie 0,1 - 0,5:1000
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,1-0,5:1000