O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY PIEKARNICZE I CUKIERNICZE
 
FRUIT FLAVOURS
Aromaty do ciasteczek i cukiereczków ...
AROMAT CYTRYNOWY PD AF BF110/020 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
AROMAT JABłKA PD AF BF110/018 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
AROMAT LEMON GRASS AF BF118/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT MALINY PD AF BF110/016 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
AROMAT POMARAńCZY PD AF BF110/019 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
AROMAT TRUSKAWKI PD AF BF110/014 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
AROMAT WIśNI PD AF BF110/017 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
AROMAT ANANASA AF BF128/001 Karta oceny produktu
Opis:
Delikatny, świeży aromat dojrzałego ananasa
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,6-1,0:1000
AROMAT ANANASA AF BF128/002 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat bardzo dojrzałego, słodkiego ananasa
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1,0-1,2:1000
AROMAT BANANA AF BF108/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat bardzo dojrzałego banana
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT BIAłEJ BRZOSKWINI AF BF125/002 Karta oceny produktu
Opis:
Doskonała do herbat i napoii brzoskwiniowych.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT BRZOSKWINI AF BF125/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat charakterystyczny dla odmiany brzoskwini białej.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT BRZOSKWINI AF BF125/005 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,3-0,6: 1000
AROMAT BRZOSKWINI AF BF125/005/2 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-0,8:1000
AROMAT BRZOSKWINI AF BF125/005/3 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,3-0,6: 1000
AROMAT BRZOSKWINI PD AF BF110/021 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
AROMAT CYTRYNY AF BF118/001 Karta oceny produktu
Opis:
Łagodny aromat zielonej cytryny
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1,0-1,5:1000
AROMAT CYTRYNY AF BF118/003 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1,5-2,0
AROMAT CYTRYNY PD AF BF145/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
Do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1:3000
AROMAT CZARNEJ PORZECZKI AF BF112/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat charakteryzujacy się nutą skórki owocu.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT CZARNEJ PORZECZKI AF BF112/002 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat z nutą dojrzałej porzeczki.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-1,5:1000
AROMAT GRUSZKI AF BF106/004 Karta oceny produktu
Opis:
Soczysta dojrzała gruszka.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,6-0,8:1000
AROMAT JABłKA AF BF106/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat jabłka o słodkim zapachu, bardzo intensywnym, charakterystycznym dla zielonego jabłka. Zalecany między innymi do produkcji galaretek, landryn i napoi.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT JABłKA K AF BF106/003 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,8-1,2:1000
AROMAT JABłKA, TYP SZARLOTKA AF BF106/002 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat jabłka pieczonego w cieście z nutą cynamonu, zalecany do produkcji ciast, ciastek.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1,0:1000
AROMAT KIWI AF BF110/004 Karta oceny produktu
Opis:
Bardzo dojrzały owoc kiwi
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-2g/kg
AROMAT MALINY AF BF131/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat maliny landrynkowej.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1,5-2,5:1000
AROMAT MALINY AF BF131/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1,0-2,0:1000
AROMAT MANDARYNKI AF BF119/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat z dodatkiem olejku.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3-4:1000
AROMAT MANGO AF BF120/001 Karta oceny produktu
Opis:
Bardzo świeży owocowy aromat.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1,5-2:1000
AROMAT MARAKUJI AF BF125/004 Karta oceny produktu
Opis:
Bardzo intensywny, świeży aromat owocowy
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1.0-2,0:1000
AROMAT OWOCE LEśNE AF BF134/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
AROMAT PIERNIKOWY AF BF140/024 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,1-0,5g/kg
AROMAT POMARAńCZY AF BF122/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat charakterystyczny dla soczystej dojrzałej pomarańczy.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT POMARAńCZY AF BF122/002 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat pomarańczy z nutą skórki . Aromat z udziałem olejku.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 2,5-3,0:1000
AROMAT POZIOMKI AF BF132/005 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1g/kg
AROMAT RUMOWY AF CC19/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania substancji spożywczych
Dawkowanie: 1- 2:1000
AROMAT TRUSKAWKI AF BF132/002 Karta oceny produktu
Opis:
Dojrzała soczysta truskawka.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,8-1,5:1000
AROMAT TRUSKAWKI AF BF132/003 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat niedojrzałej truskawki z delikatną nutą poziomki.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-1,5:1000
AROMAT TRUSKAWKI AF BF132/004 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat o intensywnym smaku dojrzałej truskawki. Doskonały do galaretek i nadzień.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1,0:1000
AROMAT TRUSKAWKI AF BF132/004/2 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1g/kg
AROMAT TRUSKAWKI AF BF132/004/3 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1:1000
AROMAT WINOGRONOWY AF BF110/005 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
AROMAT WIśNI AF BF110/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat o nucie wiśni pestkowej zalecany do produkcji ciastek, nadzień.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT WIśNI AF BF110/002 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat dojrzałej wiśni, intensywny i słodki zalecany między innymi do produkcji napojów.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1- 2 :1000
AROMAT śLIWKI AF BF110/003 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
AROMAT żURAWINY AF BF110/006 Karta oceny produktu
Opis:
Delikatny aromat niedojrzałej żurawiny. Doskonały do galaretek i kisieli.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-1,5:1000
JABłKO SOCZYSTE AF BF110/033 Karta oceny produktu
MALINA AF BF110/073/2 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny aromat typowy dla dojrzałych malin
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,3-1g/kg
MALINA CZERWONA PLUS 3B AF BF110/023/3 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,25-1:1000
MALINA 1500A AF BF110/1500A Karta oceny produktu
Zastosowanie:
Do napojów, deserów, wyrobów cukierniczych
Dawkowanie: 0,5-1,5g/kg
MALINA PD AF BF145/006 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1:3000
MALINA CZERWONA AF BF110/023 Karta oceny produktu
Opis:
Intensywny aromat czerwonej, dojrzałej maliny z delikatnie wyczuwalnym posmakiem zielonego listka
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,8-1g/1kg
TRUSKAWKA AF BF110/074/2 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny aromat charakterystyczny dla słodkiej, dojrzałej truskawki
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,3-1g/kg
TRUSKAWKA SłODKA AF BF140/011 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat owocowy o smaku dojrzałej, czerwonej truskawki nadający produktom słodki, truskawkowy charakter
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1g/1kg
WANILIA AF BF135/003 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3:1000
WIśNIA SOKOWA AF BF140/012 Karta oceny produktu
Opis:
Intensywny aromat soczystej,czerwonej wiśni nadający produktom niepowtarzalny wiśniowy charakter
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5g/1kg
ZIELONE JABłKO AF BF110/025 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat owocowy o smaku świeżego, zielonego jabłka nadający produktom wyjątkowy charakter
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1,5g/1kg
NUT FLAVOURS
AROMAT PECANUT N AF BF120/006 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT PECUNUT AF BF133/003/2 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat orzecha Pekan, który ma charakterystyczny masłowaty posmak i aromat.Orzech jest podobny do orzecha włoskiego, lecz o wiele słodszy.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT PECUNUT N AF BF120/005 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT GORZKIEGO MIGDAłA AF BF105/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,8-1,2:1000
AROMAT KOKOSOWO-KREMOWY AF BF111/002 Karta oceny produktu
Opis:
słodki, lekko śmietankowy aromat kokosowy
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,3-0,8
AROMAT KOKOSOWY AF BF111/001 Karta oceny produktu
Opis:
aromat słodkiego kokosa
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,2-0,8:1000
AROMAT MIGDAłóW AF BF105/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
AROMAT ORZECHA LASKOWEGO AF BF116/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemysle spożywczym
Dawkowanie: 1- 2:1000
AROMAT ORZECHA LASKOWEGO N AF BF120/003 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1- 2:1000
AROMAT ORZECHA LASKOWEGO N PD AF BF125/003 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
Do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1:3000
AROMAT ORZECHA WłOSKIEGO AF BF133/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1,2-2:1000
AROMAT ORZECHA WłOSKIEGO N AF BF120/004 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1,2-2:1000
AROMAT ORZECHA ZIEMNEGO AF BF120/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
AROMAT ORZECHA ZIEMNEGO AF BF133/003 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-2:1000
ORZECH LASKOWY PD AF BF125/007 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
ORZECH WłOSKI PD AF BF125/006 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-5g/kg
ORZECH WłOSKI PD AF BF133/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1,5-2,0:1000
CHOCOLATE AND COFFEE FLAVOURS
AROMAT "NESQUIK" AF BF145/016 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
AROMAT IRISH CREAM AF BF141/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1,2-1,5:1000
AROMAT CAPUCCINO AF BF136/002 Karta oceny produktu
Opis:
Intensywny aromat kawy ze śmietanką
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,8-1,2:1000
AROMAT CZEKOLADY AF BF130/002 Karta oceny produktu
AROMAT CZEKOLADY AF BF137/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
AROMAT CZEKOLADY PD AF BF130/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3-6g/kg
AROMAT GORZKIEJ CZEKOLADY AF BF137/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1,0:1000
AROMAT KAKAO AF BF137/003 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,6-1:1000
AROMAT KAWY AF BF136/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,8-1,5:1000
OTHERS SWEET FLAVOURS
AROMAT MALAGA AF BF140/005 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
AROMAT MARACHINO AF BF138/015 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-0,8:1000
AROMAT PIERNIKOWO-MIODOWY AF BF140/032/1 Karta oceny produktu
Dawkowanie: QS
AROMAT RAFAELLO AF BF138/010 Karta oceny produktu
Opis:
Lekko śmietankowy aromat z nutą kokosową
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1,0:1000
AROMAT ANYżOWY AF BF140/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
AROMAT ARAKOWY AF BF140/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
AROMAT CHAłWY AF BF138/006 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,8- 1,5: 1000
AROMAT CYNAMONU AF BF138/008 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
AROMAT JOGURTU AF BF147/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
AROMAT LIKIEROWY AF BF140/004 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
AROMAT MIODU AF BF138/007 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
AROMAT MIęTY AF BF138/014 Karta oceny produktu
Opis:
Bardzo intensywny aromat świeżej zielonej mięty
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1.5-2,0:1000
AROMAT MIęTY PIEPRZOWEJ AF BF138/013 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat mięty pieprzowej o ostrej, wyrazistej nucie
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,1-1:1000
AROMAT PRALINOWY AF BF138/016 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,8-1,2:1000
AROMAT RUMU AF BF138/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,8-1,5 :1000
AROMAT SEZAMU AF BF138/005 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1,5-3,0:1000
AROMAT SYROPU KLONOWEGO AF BF140/003 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
AROMAT WANILII AF BF135/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1,0:1000
AROMAT WANILII N AF BF135/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,2-0,4:1000
AROMAT śMIETANKI AF BF141/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
MIóD AF BF140/019 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemysle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1,5g/kg
MIóD- AROMAT AF BF140/020 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-3g/kg
RUM AF BF140/013 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1:1000
VANILA AF BF135/005 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 0,8-1:1000
VANILIA EXTRA AF BF135/004 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,8-1,0:1000
VANILIA EXTRA 2A AF BF135/004/2AKarta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,8-1,0:1000
WANILIA AF BF140/022 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny aromat charakterystyczny dla świeżej wanilli
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1:1000
WANILIA KREMOWA AF BF140/031 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny aromat wanilii, o subtelnym, delikatnym, kremowym charakterze
Dawkowanie: 0,5-1:1000
OTHERS SWEET FLAVOURS - POWDER
WANILIA PD AF BF145/031 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3-5g/kg
WANILIA KREMOWA AF BF145/030 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat wanilii przeznaczony do zastosowania w produkcji pasztetów, który nadaje wyrobom kremowy,delikatny smak.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
CARAMEL & TOFFEE
AROMAT CREAM BRULE AF BF141/003 Karta oceny produktu
Opis:
Słodki, śmietankowo-kremowy aromat. Idealny do deserów
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1,0-1,5:1000
AROMAT TIRAMISU AF BF138/009 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,8-1,0:1000
AROMAT KARMELOWY AF BF146/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5- 0,8 :1000
AROMAT LIKIERU "ADVOCAT" AF BF138/011 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,2-0,4:1000
AROMAT PRALINOWY PD AF BF145/015 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
AROMAT TOFFI AF BF146/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,8-1,5:1000
AROMAT TOFFI PD AF BF146/004 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,4-0,6:1000