O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY MIĘSNE
 
AROMATY SZYNEK
AROMAT STAROPOLSKIEJ AF TA/490 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczno smakowa do szynek, podkreślająca charakterystyczny smak mięsa. Pikantna, doskonale uwypuklająca naturalne walory smakowe mięsa. Polecana do wszelkiego rodzaju wędzonek i kiełbas.
Zastosowanie:
Można stosować jako kompletne rozwiązanie aromatyczno-smakowe dla szynki firmowej, matomiast po dodaniu czosnku, aromatu dymu, jałowca,itp., można stworzyć indywidualny profil smakowy.
Dawkowanie: 0,5 - 5 g/kg
BACON FLAVOUR AF MF06/087/5 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat wędzonego bekonu z nutą bulionową do sosów, zup, pasztetów i wędlin
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
HAM FLAVOUR 2185 AF MF06/122/1 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
POLęDWICA SOPOCKA AF MF06/126 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśłe spożywczym
Dawkowanie: 3g/kg
POLęDWICA SOPOCKA PIECZONA AF MF06/148 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 4g/kg
SZYNKA "JAMBON" IV AF MF06/046/4 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-5g/kg
SZYNKA 260 AF MF06/050/1 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat szynki podkreślający nutę pieczoną, zarówno do wyrobów szynkowych, kiełbas jak również zup czy sosów.
Zastosowanie:
Szynki, wędliny
Dawkowanie: 0,5- 5g/kg
SZYNKA 5 AF MF06/392 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat szynki gotowanej. Polecana do wszystkich szynek i szynkowych celem podkreślenia smaku peklowanego, gotowanego mięsa wieprzowego. Sugerowane dawkowanie 0,5 - 5,0g/kg
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spozywczym
Dawkowanie: 0,5- 5g/kg
SZYNKA 617H AF MF06/044 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do przetworów mięsnych
Dawkowanie: 0,5- 5g/kg
SZYNKA EX AF MF09/018 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat szynki gotowanej z kompozycją przypraw liścia laurowego, ziela angielskiego i pieprzu z nutą bulionową
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
SZYNKA TRADYCYJNA AF MF06/014 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat z nutą długo peklowanego mięsa poddanego tradycyjnej obróbce termicznej. Doskonały do tworzenia palety szynek tradycyjnych. Sugerowane dawkowanie 0,5 - 5g/kg
Zastosowanie:
do przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5- 5g/kg
SZYNKA WęDZONA POLSKA AF MF06/041 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat szynki gotowanej z nutą mięsną, tłuszczu wieprzowego, bulionu i typową kompozycją przypraw liścia laurowego, ziela angielskiego i pieprzu. Sugerowane dawkowanie 0,5 - 5g/kg
Zastosowanie:
Aromat szynki do polskiej szynki gotowanej.
Dawkowanie: 0,5- 5g/kg
SZYNKA ZIMNO WęDZONA AF MF06/099 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat szynki gotowanej z nutą wędzoną z przeznaczeniem do zup typu: żurek, grochowa do sosów w typie Carbonara.
Zastosowanie:
Do zup w typie żurek
Dawkowanie: 1-3g/kg
SZYNKA DROBIOWA AF TA/804 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat szynki drobiowej, zalecany do podniesienia smaku przetworów drobiowych
Zastosowanie:
Aromat zalecany do podniesienia smaku przetworów drobiowych
Dawkowanie: 0,5 - 5 g/kg
SZYNKA GOTOWANA AF MF06/091 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat szynki gotowanej w wywarze z przypraw, z nutą jałowca i dymu wędzarniczego oraz posmakiem charakterystycznym dla peklowanego, wędzonego i parzonego mięsa wieprzowego. Sugerowane dawkowanie 1 - 3g/kg
Dawkowanie: 1-3g/kg
SZYNKA GOTOWANA AF MF06/123 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat szynki gotowanej. Polecana do wszystkich szynek i szynkowych celem podkreślenia smaku mięsa gotowanego.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
SZYNKA GOTOWANA - WYWAR AF MF06/143 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat charakterystyczny dla wywaru przypraw, w którym gotowano szynkę peklowaną. Preaparat polecany do wędzonek szynkowych, szynek parzonych, konserw, jasnych sosów mięsnych, a także jako tło dla gruborozdrobnionych wędlin z mięs wieprzowych. Sugerowane dawkowanie
Dawkowanie: 6g/kg
SZYNKA GOTOWANA 500 AF MF06/114 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat szynki gotowanej. Polecana do wszystkich szynek i szynkowych celem podkreślenia smaku mięsa gotowanego.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spozywczym
Dawkowanie: 0,5- 5g/kg
SZYNKA GOTOWANA SPICE AF MF06/094 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-5g/kg
SZYNKA GOTOWANA BIAłA AF MF06/142 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat szynki gotowanej z delikatną nutą przyprawową, do szynek wędzonych lub niewędzonych w typie włoskim. Proponowana dawka 4-6g/kg.
Dawkowanie: 6g/kg
SZYNKA GOTOWANA Z TłUSZCZEM AF MF06/147 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczno-przyprawowa charakterystyczna dla gotowanej szynki z tłuszczem. Przeznaczona do produkcji wędzonek, sosów mięsnych, pasztetów, zup. Proponowane dawkowanie 1 - 3g/kg.
Dawkowanie: 1-3g/kg
SZYNKA KONSERWOWA AF MF06/006 Karta oceny produktu
Opis:
Do wyrobów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Zastosowanie:
do wyrobów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 3- 5 g/kg
SZYNKA KONSERWOWA AF MF06/040 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat szynki konserwowej do szynek konserwowych i prasowanych wzmacniający smak charakterystyczny do tego typu produktów.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 5g/kg
SZYNKA KONSERWOWA AF MF06/059 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat szynki konserwowej z nutą gotowanego mięsa wieprzowego.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 5g/kg
SZYNKA KONSERWOWA 427 AF MF06/070 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat szynki wzmacniający nutę szynki w wędzonkach,kiełbasach szynkowych czy szynkach w bloku. Sugerowane dawkowanie 1 - 3g/kg
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
SZYNKA MIODOWA AF MF06/107 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat szynki gotowanej z wbudowaną nutą miodu polecany do szynek miodowych.
Dawkowanie: 5g/kg
SZYNKA NATURALNA - WYWAR AF MF06/124/1 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat o pełnym bukiecie przyprawowym charakterystycznym dla szynek tradycyjnych: ziela angielskiego, liścia laurowego i pieprzu. Proponowana dawka 1 - 5g/kg
Dawkowanie: 1-5g/kg
SZYNKA PASTERYZOWANA AF MF06/108 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-3g/kg
SZYNKA TRADYCYJNA GOTOWANA AF MF06/029 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat szynki gotowanej z wyraźną nutą tłuszczu wieprzowego
Zastosowanie:
do przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 1-3g/kg
SZYNKA TRADYCYJNA Z BECZKI AF MF06/116 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat szynki gotowanej ze zwiększonym udziałem przypraw takich jak: pieprz biały, ziele angielskie oraz liść laurowy. Polecana do wszystkich szynek i szynkowych celem podkreślenia smaku mięsa gotowanego.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 5g/kg
SZYNKA TYP PARMASEAL AF MF06/078 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-3g/kg
SZYNKA WłOSKA DOJRZEWAJąCA TOPAROM AF MF06/121 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat mięsny charakterystyczny dla szynek surowych długodojrzewających typu włoskiego
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
SZYNKA WęDZONA 872 AF MF06/150 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-3g/kg
SZYNKA WęDZONA NATURAL AF MF06/145 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 2-3g/kg
SZYNKA WęDZONA PROTASTE AF MF06/066 Karta oceny produktu
Opis:
Szynka gotowana z nutą wędzonki do produkcji szynki gotowanej i kiełbas szynkowych bez glutaminianu.
Dawkowanie: 3-5g/kg
SZYNKA WęDZONA KORZENNA AF MF06/096 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-3g/kg
SZYNKOWA FA AF MF09/015/1 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczna do kiełbas szynkowych, z nutą peklowanego, gotowanego mięsa wieprzowego
Dawkowanie: 1-3g/kg
SZYNKOWA DELIKATESOWA EXTRACTS AF SC29/009 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-3 g/kg
WYWAR Z PRZYPRAW DO SZYNEK AF HS36/075 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat o profilu przyprawowym charakterystycznym dla szynek: ziela angielskiego, liścia laurowego, pieprzu oraz delikatnej nucie bulionowej.
Dawkowanie: 1-2g/kg