O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
KONCENTRATY SOSÓW i POTRAW
 
KONCENTRATY SOSóW,DIPóW,DRESSINGóW
NEAPOLITANO SAUCE AF CC67/009 Karta oceny produktu
PESTO SAUCE AF CC67/011 Karta oceny produktu
POMIDORY Z ZIOłAMI EXTRACTS AF CC67/031 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja ekstraktów przypraw wzbogacona naturalnymi przyprawami takimi jak: bazylia, natka pietruszki oraz papryka.
Zastosowanie:
Do sosów, dań gotowych, zup, serków.
Dawkowanie: 1-3g/kg
SOS BOLOńSKI FIX AF DC175/042 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 250g/1l
SOS BOLOńSKI- BOLOGNE SPICE AF CC67/004 Karta oceny produktu
SOS COLESłAW AF CC67/025 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna o kwaskowatym charakterze, z wiodącą nutą pieprzu, typową dla sałatek z kapusty, typu colesław. Sugerowane dawkowanie 10 - 30g/kg sosu
Dawkowanie: 10-30g/kg gotowego sosu
SOS NAPOLI FIX AF DC175/043 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 250g/1l
SOS CEBULOWY AF CC67/016 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat cebuli tostowanej, pieczonej i świeżej z nutą warzywną.
Zastosowanie:
W zastosowaniu do koncentratów sosów w ilości 25-30%
Dawkowanie: 1g/kg
SOS CEBULOWY - MARINADOR AF DC175/004 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemysle spożywczym
Dawkowanie: 100-150g/1l wody
SOS GRZYBOWY AF CC67/013 Karta oceny produktu
Opis:
Doskonały do dań mięsnych oraz jako dodatek do ziemniaków. Można go podawać do placków ziemniaczanych i zrazów.
Zastosowanie:
w przemysle spozywczym
Dawkowanie: 30-50g/1l sosu
SOS GRZYBOWY-MARINADOR AF DC175/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 100-150g/1l wody
SOS GRZYBOWY-AROMAT AF CC67/020 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat na bazie sosu pieczeniowego z nutą borowika, cebuli i warzyw
Zastosowanie:
W zastosowaniu do koncentratów sosów w ilości 25-30%
Dawkowanie: 1g/kg
SOS PIECZENIOWY AF CC67/014 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spozywczym
Dawkowanie: 30-50g/1l sosu
SOS PIECZENIOWY - MARINADOR AF DC175/003 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spozywczym
Dawkowanie: 100-150g/1l wody
SOS PIECZENIOWY BIAłY AF CC67/015 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemysle spozywczym
Dawkowanie: 30-50g/1l sosu
SOS PIECZENIOWY CIEMNY AF FC170/597/3 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja aromatów smażonych mięs, cebuli i warzyw
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 100-150g/1L sosu
SOS PIECZENIOWY CIEMNY - AROMAT AF CC67/019 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja aromatów smażonych mięs, cebuli i warzyw
Zastosowanie:
W zastosowaniu do koncentratów sosów w ilości 25-30%
Dawkowanie: 1g/kg
SOS POMIDOROWY AF CC67/012 Karta oceny produktu
Opis:
Ciemno – czerwony sos pomidorowy jest dodatkiem do makaronu, pizzy, i innych potraw kuchni włoskiej.
Zastosowanie:
w przemysle spozywczym
Dawkowanie: 30-50g/1l sosu
SOS POMIDOROWY DO GOłąBKóW AF DC175/040 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 77g/kg
SOS POMIDOROWY-MARINADOR AF DC175/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemysle spożywczym
Dawkowanie: 100-150g/1l wody
SOS POMIDOROWY-AROMAT AF CC67/017 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat pomidorowy z selerem, bazylią i innymi ziołami.
Zastosowanie:
W zastosowaniu do koncentratów sosów w ilości 25-30%
Dawkowanie: 1g/kg
SOS TATARSKI AF CC77/001 Karta oceny produktu
STABILIZATOR DO SOSóW NA GORąCO AF FC169/005 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 75-100g/1litr gotowego sosu
STABILIZATOR DO SOSóW NA ZIMNO AF FC169/006 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 75-100g/1litr gotowego sosu
WESTERN STYLE DRESSING SPICE AF CC67/007 Karta oceny produktu
KONCENTRATY BULIONóW I ROSOłóW
BULION JARZYNOWY AF DC180/062 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 10-30g/kg
BULION WOłOWY AF DC180/058/2 Karta oceny produktu
Opis:
Bulion wołowy o doskonałym smaku i aromacie mięsa wołowego, może być stosowany jako podstawa wielu różnych dań mięsnych, sosów i zup.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 10-30g/l
ROSół DROBIOWY AF DC180/060 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 10-15g/kg
ROSół JARZYNOWY AF CC79/011 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja gotowanych warzyw i włoszczyzny, który może być stosowany do wszystkich rodzajów dań takich jak, zupy, rosoły, pasztety czy farsze, a także do dań wegetariańskich. Może być stosowany jako baza do popularnej przyprawy "Vegeta". Sugerowane dawkowanie 10 - 30g/kg
Zastosowanie:
do wyrobów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 10- 30g/1kg
ROSół JARZYNOWY AF DC180/063 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 15-30g/l
ROSół JARZYNOWY STRONG AF CC79/011/Ex Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do dań mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 3-10g/kg
ROSół RYBNY AF CC79/005 Karta oceny produktu
Opis:
Rosół rybny to produkt o charakterystycznym smaku i zapachu ryby, który doskonale nadaje się do wszelkiego rodzaju dań z udziałem mięsa z ryby. Zalecany do sosów, zup, pasztetów, farszy i past rybnych.
Zastosowanie:
do wyrobów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 10-30g/kg
ROSół WOłOWY AF DC180/058/3 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 5-10g/kg
ROSół WOłOWY AF DC180/061 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 10-15g/kg
SMACZEK DROBIOWY AF DC180/078 Karta oceny produktu
Opis:
Kombinacja bulionu warzywnego z wywarem drobiowym stosowana do szerokiej gamy produktów garmażeryjnych, galanterii spozywczej i wyrobów mięsnych. Sugerowane dawkowanie 3-5g/kg.
Dawkowanie: 3-5g/kg
SMACZEK WARZYWNY AF DC180/078/1 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja aromatów o charakterze bulionu warzywnego, stosowana do szerokiej gamy produktów garmażeryjnych, galanterii spozywczej i wyrobów mięsnych. Sugerowane dawkowanie 3-5g/kg.
Dawkowanie: 3-5g/kg
SMACZEK WARZYWNY NATURAL AF DC180/078/2 Karta oceny produktu
Opis:
Korektor smaku i aromatu o charakterze wywaru warzywnego, do stosowania w różnych produktach spożywczych. Sugerowane dawkowanie 3 - 5g/kg
Dawkowanie: 3-5g/kg
SMACZEK WOłOWY AF DC180/079 Karta oceny produktu
Opis:
Modyfikator smaku o charakterze intensywnego bulionu wołowego
Dawkowanie: 1-5g/kg
KONCENTRATY PRZYPRAW DO DAń GARMAżERYJNYCH
BIGOS AF SC28/013 Karta oceny produktu
Opis:
Przyprawa do bigosu z liściem laurowym, zielem angielskim, pieprzem, papryką i cebulką.
Zastosowanie:
do przetworów mięsnych o intensywnym smaku i zapachu
Dawkowanie: 10-15g/kg
FASOLKA AF SC28/012 Karta oceny produktu
Opis:
Przyprawa do fasolki po bretońsku z papryką, pomidorem, liściem laurowym i zielem angielskim. Sugerowane dawkowanie 10/kg
Zastosowanie:
do przetworów mięsnych o intensywnym smaku i zapachu
Dawkowanie: 10g/kg
FLACZKI AF SC28/011 Karta oceny produktu
Opis:
Przyprawa do flaków z pieprzem, liściem, czosnkiem i ziołami. Sugerowane dawkowanie 10g/kg
Zastosowanie:
do przetworów mięsnych o intensywnym smaku i zapachu
Dawkowanie: 10g/kg
GULASZ AF SC28/015 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna o kompozycji typowej dla gulaszu wieprzowego, której charakter nadaje głównie cebula, pieprz, ziele angielskie, papryka. Sugerowane dawkowanie 10g/kg
Zastosowanie:
do wyrobów mięsnych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 10g/kg
GULASZ WęGIERSKI AF SC28/014 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja ekstraktów przypraw- cebuli, papryki, pomidorów, włoszczyzny z dodatkiem wieprzowiny oraz bulionu. Sugerowane dawkowanie 10g/kg
Zastosowanie:
do wyrobów mięsnych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 10g/kg
PRZYPRAWA POMIDOROWA DO SOSU DO GOłąBKóW AF DC190/003 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 10-15g/kg
PUSZTA AF MF13/002 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 10g/kg
KONCENTRATY PRZYPRAW DO POTRAW
BARBACUE SPICE AF CC69/003 Karta oceny produktu
BLACK BEAN SPICE AF CC67/003 Karta oceny produktu
BUTTER & GARLIC AF CC79/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
dodawanie smakowitości potrawom
Dawkowanie: 5- 6g/kg
GYROS PIECZONY AF CC69/001 Karta oceny produktu
HAMBURGER SPICE AF CC28/002 Karta oceny produktu
MOLE SPICE AF CC67/005 Karta oceny produktu
PRZYPRAWA DO MIęSA MIELONEGO AF DC195/002 Karta oceny produktu
Dawkowanie: QS
PRZYPRAWA DO ZUP SM AF DC195/006/1 Karta oceny produktu
Dawkowanie: QS
PRZYPRAWA DO ZUP V AF DC195/005 Karta oceny produktu
Opis:
Płynna przyprawa do potraw, wyrobów mięsnych i garmażeryjnych o charakterze wywaru mięsno-warzywnego.
Dawkowanie: QS
PRZYPRAWA DO ZUP W AF DC195/007 Karta oceny produktu
Dawkowanie: QS
RANCH DRESSING SPICE AF CC67/002 Karta oceny produktu
SPAGHETTI SAUCE SPICE AF CC67/001 Karta oceny produktu