O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
KONCENTRATY SOSÓW i POTRAW
 
KONCENTRATY SOSóW,DIPóW,DRESSINGóW
NEAPOLITANO SAUCE AF CC67/009 Karta oceny produktu
PESTO SAUCE AF CC67/011 Karta oceny produktu
POMIDORY Z ZIOłAMI EXTRACTS AF CC67/031 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja ekstraktów przypraw wzbogacona naturalnymi przyprawami takimi jak: bazylia, natka pietruszki oraz papryka.
Zastosowanie:
Do sosów, dań gotowych, zup, serków.
Dawkowanie: 1-3g/kg
SOS BOLOńSKI FIX AF DC175/042 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 250g/1l
SOS BOLOńSKI- BOLOGNE SPICE AF CC67/004 Karta oceny produktu
SOS COLESłAW AF CC67/025 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna o kwaskowatym charakterze, z wiodącą nutą pieprzu, typową dla sałatek z kapusty, typu colesław. Sugerowane dawkowanie 10 - 30g/kg sosu
Dawkowanie: 10-30g/kg gotowego sosu
SOS NAPOLI FIX AF DC175/043 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 250g/1l
SOS CEBULOWY AF CC67/016 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat cebuli tostowanej, pieczonej i świeżej z nutą warzywną.
Zastosowanie:
W zastosowaniu do koncentratów sosów w ilości 25-30%
Dawkowanie: 1g/kg
SOS CEBULOWY - MARINADOR AF DC175/004 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemysle spożywczym
Dawkowanie: 100-150g/1l wody
SOS GRZYBOWY AF CC67/013 Karta oceny produktu
Opis:
Doskonały do dań mięsnych oraz jako dodatek do ziemniaków. Można go podawać do placków ziemniaczanych i zrazów.
Zastosowanie:
w przemysle spozywczym
Dawkowanie: 30-50g/1l sosu
SOS GRZYBOWY-MARINADOR AF DC175/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 100-150g/1l wody
SOS GRZYBOWY-AROMAT AF CC67/020 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat na bazie sosu pieczeniowego z nutą borowika, cebuli i warzyw
Zastosowanie:
W zastosowaniu do koncentratów sosów w ilości 25-30%
Dawkowanie: 1g/kg
SOS PIECZENIOWY AF CC67/014 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spozywczym
Dawkowanie: 30-50g/1l sosu
SOS PIECZENIOWY - MARINADOR AF DC175/003 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spozywczym
Dawkowanie: 100-150g/1l wody
SOS PIECZENIOWY BIAłY AF CC67/015 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemysle spozywczym
Dawkowanie: 30-50g/1l sosu
SOS PIECZENIOWY CIEMNY AF FC170/597/3 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja aromatów smażonych mięs, cebuli i warzyw
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 100-150g/1L sosu
SOS PIECZENIOWY CIEMNY - AROMAT AF CC67/019 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja aromatów smażonych mięs, cebuli i warzyw
Zastosowanie:
W zastosowaniu do koncentratów sosów w ilości 25-30%
Dawkowanie: 1g/kg
SOS POMIDOROWY AF CC67/012 Karta oceny produktu
Opis:
Ciemno – czerwony sos pomidorowy jest dodatkiem do makaronu, pizzy, i innych potraw kuchni włoskiej.
Zastosowanie:
w przemysle spozywczym
Dawkowanie: 30-50g/1l sosu
SOS POMIDOROWY DO GOłąBKóW AF DC175/040 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 77g/kg
SOS POMIDOROWY-MARINADOR AF DC175/001 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemysle spożywczym
Dawkowanie: 100-150g/1l wody
SOS POMIDOROWY-AROMAT AF CC67/017 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat pomidorowy z selerem, bazylią i innymi ziołami.
Zastosowanie:
W zastosowaniu do koncentratów sosów w ilości 25-30%
Dawkowanie: 1g/kg
SOS TATARSKI AF CC77/001 Karta oceny produktu
STABILIZATOR DO SOSóW NA GORąCO AF FC169/005 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 75-100g/1litr gotowego sosu
STABILIZATOR DO SOSóW NA ZIMNO AF FC169/006 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 75-100g/1litr gotowego sosu
WESTERN STYLE DRESSING SPICE AF CC67/007 Karta oceny produktu