O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY MIĘSNE
 
AROMATY WĄTRÓBKI
AROMAT WąTROBY WIEPRZOWEJ AF TA/400 Karta oceny produktu
Opis:
Delikatny aromat wątroby wieprzowej do wyrobów mięsnych (klopsy wątrobowe, kluski wątrobowe, pasztety).
Zastosowanie:
Stosować do przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych, z przeznaczeniem do produkcji pasztetowych i pasztetów.
Dawkowanie: 0,5 - 5 g/kg
AROMAT WąTRóBKI SMAżONEJ AF MF08/001 Karta oceny produktu
Opis:
Typowy aromat smażonej wątroby wieprzowej do dań garmażeryjnych, pasztetów itp.
Zastosowanie:
do przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5 - 5 g/kg
LIVER PATE AF MF08/006 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat wątroby wieprzowej z blokiem mięsnym do pasztetów
Zastosowanie:
Aromat wątroby wieprzowej z blokiem mięsnym do pasztetów
Dawkowanie: 1-3g/kg
LIVER SPICE AF MF08/010 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja aromatyczno przyprawowa z udziałem imbiru, pieprzu, gałki i kolendry polecana do pasztetów, wątrobian i innych dań garmażeryjnych z udziałem wątroby
Dawkowanie: 1-3 g/kg