O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
KONCENTRATY DESERÓW
 
KREMY I PIANKI DESEROWE
KREM MALINOWY AF DC180/005 Karta oceny produktu
Opis:
Kompletny stabilizator do śmietany lub mleka, który nadaje sztywną teksturę, oraz charakterystyczny smak i kolor.
Zastosowanie:
w cukiernictwie
Dawkowanie: 120-220g/kg gotowego kremu
KREM MASCARPONE AF DC180/004 Karta oceny produktu
Opis:
Kompletny stabilizator do kremu typu Maskarpone używanych w deserach typu Tiramisu, który nadaje sztywną teksturę i smak sera Maskarpone.
Zastosowanie:
w cukiernictwie
Dawkowanie: 160-260g/kg gotowego kremu
KREM TIRAMISU AF DC180/002 Karta oceny produktu
Opis:
Kompletny stabilizator do kremów tiramisu, który nadaje sztywną teksturę, barwę i indywidualny smak.
Zastosowanie:
w cukiernictwie
Dawkowanie: 160-260g/kg gotowego kremu
KREM TRUSKAWKOWY AF DC180/001 Karta oceny produktu
Opis:
Kompletny stabilizator do śmietany lub mleka, który nadaje sztywną teksturę, oraz charakterystyczny smak i kolor.
Zastosowanie:
w cukiernictwie
Dawkowanie: 120-220g/kg gotowego kremu
KREM WANILIOWY - STABEX AF DA10/019 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 120-220g/kg gotowego kremu
KREM SERNIKOWY AF DC180/003 Karta oceny produktu
Opis:
Kompletny stabilizator do kremów stosowanych w deserach typu serniki na zimno, który nadaje sztywną teksturę, barwę oraz nutę sera śmietanowego.
Zastosowanie:
w cukiernictwie
Dawkowanie: 160-260g/kg gotowego kremu
NEUTRAL CREAM STABILIZER AF DC180/006 Karta oceny produktu
Opis:
Kompletny stabilizator do śmietany i kremów o smaku neutralnym, który nadaje sztywną teksturę i może być zarówno stosowany jako neutalna baza do kremów, która może być uzupełniana o wybrany aromat lub też jako krem śmietanowy do wszelkiego rodzaju deserów.
Zastosowanie:
w cukiernictwie
Dawkowanie: 140g/1kg
SWEETGEL AF DC181/001 Karta oceny produktu
GALARETKI DESEROWE
STABILIZATOR DO GALARETEK AF FC170/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
Stabilizatory do galaretek bez barwnika i aromatu. Stopień słodkości i kwasowość do wyskalowania.