O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY MIĘSNE
 
AROMATY MIELONEK
*GOLONKOWA AF MF09/080 Karta oceny produktu
Opis:
Wydajna i wyrazista mieszanka do wieprzowych kiełbas gruborozdrobnionych i konserw, w szczególności o znacznej zawartości tkanki łącznej i tłuszczu, jak golonka. Sugerowane dawkowanie 1 - 3g/kg
Dawkowanie: 1g/kg
AROMAT KONSERWY TYP- KIEŁBASA GOTOWANA AF TA/260 Karta oceny produktu
Opis:
aromat o charakterze gotowanej kiełbasy, do aromatyzowania farszów, sosów, zalew. Preparat można stosować w formie singlowej, lub jako bardzo ciekawą bazę aromatyczną do komponowanych mieszanek aromatyczno-przyprawowych. Sugerowane dawkowanie, w zależności od przeznaczenia wynosi 0,5 - 5,0g/kg
Zastosowanie:
Stosować jako kompletne rozwiązanie aromatyczno-smakowe dla szynki firmowej, natomiast po dodaniu czosnku, aromatu dymu, jaĺowca, itp., można stworzyć indywidualny profil smakowy.
Dawkowanie: 0,5 - 5 g/kg
AROMAT MIęSA TYP SEASONING G AF MF10/103 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat mięsny stosowany jako baza do wszystkich wyrobów mięsnych, a szczególnie do konserw i mielonek.
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 1-3g/kg
AROMAT TYROLSKI I AF MF10/110/1 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat charakterystyczny do mielonki tyrolskiej, do konserw i wyrobów blokowych z nutą szynkową. Sugerowane dawkowanie 1 - 3g/kg
Zastosowanie:
do stosowania w żywności
Dawkowanie: 1-3g/kg
BOCZKOWA AF MF09/055 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczna przeznaczona głównie do konserw mięsnych w typie boczkowej, aromat mięsny z charakterystyczną wyraźną nutą przyprawową.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3-5g/kg
DĘBICKA-AROMAT KONSERWY AF TA/60 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczno-smakowa przeznaczona głównie do produkcji mielonek blokowych oraz konserw doskonale uwypuklająca typowy smak i zapach mięsa sterylizowanego. Sugerowane dawkowanie 3 - 5g/kg
Zastosowanie:
Stosować do wyrobów blokowych i konserw.
Dawkowanie: 3 - 5 g/kg
EURO MEAT PREMIUM AF MF09/066 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat polecany jako baza mięsna do wszelkiego typu mielonek, oraz wyrobów blokowych
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3-5g/kg
GOLONKA - łOPATKA WIEPRZOWA AF MF09/077 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 5g/kg
GOLONKOWA AF MF09/052 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczna z nutą mięsno-bulionową polecana do mielonek i konserw szczególnie w typie golonkowej.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3-5g/kg
GULASZ ANGIELSKI AF MF09/042 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka do wyrobów mięsnych i drobiowych, konserw typu gulasz angielski, bloków, pieczeni i pieczeni, bloków,
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 6g/kg
GULASZ ANGIELSKI PREMIUM AF MF09/034 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka do wyrobów mięsnych i drobiowych, konserw typu gulasz angielski, bloków, pieczeni i pieczeni, bloków,
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
KONSERWA TURYSTYCZNA-ŚNIADANIOWA AF MF09/079 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 5g/kg
KONSERWA TYROLSKA AF MF09/078 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 5g/kg
KONSERWA-DęBICKA AF MF10/010 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczna nadająca produktom typowy aromat konserwy mięsnej.
Zastosowanie:
do przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5- 5g/kg
MIELONKA STANDARD AF MF09/063 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat mielonki z nutą tłuszczu wołowego, charakterystyczny aromat do mielonek drobiowych i wieprzowych. Zalecane dawkowanie 3-5g/kg w wyrobie gotowym
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3 g/kg
MIELONKA TYROLSKA AF MF09/040 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczna do mielonek, wyrobów blokowych, konserw z charakterystyczną nuta konserwy tyrolskiej
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 6g/kg
MIELONKA DO KONSERW AF MF09/039/3 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat do wyrobów konserwowych, bloków mielonkowych i szynkowych
Dawkowanie: 1-5g/kg
MIELONKA DęBICKA AF MF09/087 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-5g/kg
MIELONKA LUKSUSOWA AF MF09/084 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-3g/kg
MIELONKA SEASONING AF MF09/035 Karta oceny produktu
Opis:
Aromatyczna kompozycja z układem przyprawowym do mielonek, wyrobów blokowych, itp.
Zastosowanie:
Aromat zalecany do wszelkiego rodzaju wyrobów typu mielonki, wyroby blokowe itd.
Dawkowanie: 1-5g/kg
MIELONKA TYROLSKA AF MF09/085 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-5g/kg
PRZYSMAK TYROLSKI PREMIUM AF MF09/041 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat zalecany do wszelkiego rodzaju wyrobów typu mielonek, wyrobów blokowych, konserw
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 6g/kg
SZYNKA DROBIOWA AF MF09/075/2 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja aromatów i ekstraktów przypraw, opracowana do stosowania w wędzonkach i węldlinach szynkopobnych wytwarzanych z mięsa białego. Typowa dawka wynosi 2 - 3g/kg
Dawkowanie: 2-3g/kg
SZYNKA TYROLSKA AF MF09/009/2 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 3-5g/kg
SZYNKOWA AF MF09/054 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat szynki gotowanej z wyraźną nutą przyprawową (liścia laurowego, ziela angielskiego, pieprzu i kolendry) przeznaczony do szynek mielonych, wyrobów blokowych, szynkowych.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3-5g/kg
TURYSTYCZNA AF MF09/056 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczna polecana do mielonek, oraz konserw mięsnych w typie śniadaniowej, turystycznej.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3-5g/kg
TYROLSKA -BEEF FAT AF MF09/083 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczno-przyprawowa, z wyraźnym aromatem mięsa i subtelną nutą tłuszczu wołowego. Proponowana do mielonek z mięs czerwonych i białych, wyrobów blokowych, wędzonek, kiełbas o uboższym wsadzie. Maskuje niepożądane posmaki MDOMu, soi i skrobii. Proponowana dawka 1-5g/kg
Dawkowanie: 1-5g/kg
TYROLSKA -MIELONKA A AF MF09/086 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-3g/kg
TYROLSKA BEEF AF MF09/009 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczna o charakterystycznym smaku mielonki tyrolskiej z dodatkiem nuty mięsa wołowego przeznaczona do mielonek, wyrobów blokowych i konserw. Maskuje niepożądane posmaki soi, skrobii, MOMu. Sugerowane dawkowanie 2-5g/kg.
Zastosowanie:
do produkcji mielonki, nadaje smak i aromat typowy dla produktu
Dawkowanie: 2-5g/kg
TYROLSKA P AF MF09/071 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 2-5g/kg
TYROLSKA PREMIUM AF MF09/051 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat do mielonek o wzmocnionej nucie mięsnej i tłuszczowej.Zalecane dawkowanie w wyrobie gotowym 1-5g/kg
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
ŁOPATKA AF MF09/053 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczno-smakowa przeznaczona głównie do produkcji mielonek blokowych oraz konserw doskonale uwypuklająca smak i zapach mięsa z charakterystyczną nutą przyprawową. Sugerowane dawkowanie 3 - 5g/kg
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3-5g/kg