O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
KONCENTRATY SOSÓW i POTRAW
 
KONCENTRATY PRZYPRAW DO DAń GARMAżERYJNYCH
BIGOS AF SC28/013 Karta oceny produktu
Opis:
Przyprawa do bigosu z liściem laurowym, zielem angielskim, pieprzem, papryką i cebulką.
Zastosowanie:
do przetworów mięsnych o intensywnym smaku i zapachu
Dawkowanie: 10-15g/kg
FASOLKA AF SC28/012 Karta oceny produktu
Opis:
Przyprawa do fasolki po bretońsku z papryką, pomidorem, liściem laurowym i zielem angielskim. Sugerowane dawkowanie 10/kg
Zastosowanie:
do przetworów mięsnych o intensywnym smaku i zapachu
Dawkowanie: 10g/kg
FLACZKI AF SC28/011 Karta oceny produktu
Opis:
Przyprawa do flaków z pieprzem, liściem, czosnkiem i ziołami. Sugerowane dawkowanie 10g/kg
Zastosowanie:
do przetworów mięsnych o intensywnym smaku i zapachu
Dawkowanie: 10g/kg
GULASZ AF SC28/015 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna o kompozycji typowej dla gulaszu wieprzowego, której charakter nadaje głównie cebula, pieprz, ziele angielskie, papryka. Sugerowane dawkowanie 10g/kg
Zastosowanie:
do wyrobów mięsnych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 10g/kg
GULASZ WęGIERSKI AF SC28/014 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja ekstraktów przypraw- cebuli, papryki, pomidorów, włoszczyzny z dodatkiem wieprzowiny oraz bulionu. Sugerowane dawkowanie 10g/kg
Zastosowanie:
do wyrobów mięsnych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 10g/kg
PRZYPRAWA POMIDOROWA DO SOSU DO GOłąBKóW AF DC190/003 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 10-15g/kg
PUSZTA AF MF13/002 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 10g/kg