O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY MIĘSNE
 
AROMATY MIĘSNE
AROMAT BULIONOWO MIęSNY AF MF10/111 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat o wyraźnym charakterze mięsnego bulionu. Wywar mięsno-bulionowy doskonale nadaje się jako tło do wszelkiego rodzaju kiełbas drobiowych, wieprzowych, szynek i szynkowych oraz zup sosów i farszy mięsnych
Dawkowanie: 1-3g/kg
AROMAT KIEłBASY AF MF13/020 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat tradycyjnej, klasycznej kiełbasy z lekką nutą dymu wędzarniczego.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
AROMAT MIęSA AF MF10/194 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat mięsa o wyraźnej nucie wędzonkowo-pieczeniowej, która równocześnie podkreśla soczystość wyrobu.
Dawkowanie: 1-3g/kg
AROMAT MIęSA - SAUSAGE 253 TOPAROM. AF MF10/062/PD Karta oceny produktu
Opis:
Nuta mięsna polecana do szynek konserwowych w połączeniu z aromatami mięsnymi i szynkowymi.
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
AROMAT MIęSA PIECZONEGO DO KIEłBAS AF MF13/025 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat do kiełbas, który doskonale podkreśla nutę tradycyjnej kiełbasy suchej i podsuszanej, doskonale nadaje się także do kiełbas drobiowych aby zamaskować posmak drobiu
Dawkowanie: 1-5g/kg
AROMAT MIęSNY AF TA/410 Karta oceny produktu
Opis:
Bazowa mieszanka aromatyczno - smakowa uwydatniająca naturalne walory smakowe i zapachowe mięsa w produktach o wysokim poziomie surowców uzupełniających typu emulsja skórkowa, MOM, water. Polecana do wszystkich surowców mięsnych.
Zastosowanie:
Aromat szczególnie uwydatniający walory smakowe i zapachowe mięsa, zalecany do produktów o wysokim poziomie surowców uzupełniających, jako emulsja skórkowa, MOM, do wszystkich wyrobów mięsnych.
Dawkowanie: 0,5 - 5 g/kg
AROMAT MIęSNY 922 AF MF10/217 Karta oceny produktu
AROMAT MIęSNY NR3223 AF MF10/208 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat mięsny stosowany do podnoszenia odczucia "mięsności" wędlin, farszów mięsnych i mięsno-warzywnych, zup, sosów. Proponowana dawka 0,5 - 3,0g/kg.
Dawkowanie: 0,5-3g/kg
AROMAT MIęSNY DO KIEłBAS SUCHYCH AF MF13/026 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat do kiełbas suchych i podsuszanych, do kiełbas typu kabanos z wyraźną nutą bulionowo-mięsną
Dawkowanie: 1-5g/kg
CHOPPED MEAT AF MF10/209 Karta oceny produktu
Opis:
aromat o charakterze peklowanego, mielonego mięsa, do aromatyzowania farszów, sosów, zalew, względnie jako baza do komponowania mieszanek aromatyczno-przyprawowych. Sugerowane dawkowanie 3 - 5g/kg
Dawkowanie: 3-5g/kg
CONDIMENT ORGINAL N AF MF05/017 Karta oceny produktu
Opis:
Produkt przeznaczony do wyrobów mielonkowych i blokowych w celu wzmocnienia zapachu typowego dla mielonek blokowych i konserw. Sugerowane dawkowanie w wyrobie gotowym 0,5-1 g/kg, udział w mieszankach 10-15%.
Zastosowanie:
Bloki szynkowe, mielonki, konserwy mięsne.
Dawkowanie: 0,5-1,0g/kg
EURO MEAT PLUS AF MF10/829/1 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczna o charakterze peklowanego, konserwowanego mięsa.
Dawkowanie: 3-5g/kg
GOLONKA - AROMAT AF MF13/015 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat mięsa wieprzowego z musztardą do golonek i chipsów
Dawkowanie: 1-3g/kg
KRAKOWSKA Z FILETA PREMIUM AF MF10/200 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 5g/kg
MEAT MEAT AF MF10/188 Karta oceny produktu
Opis:
Idealny do mielonek i kiełbas do wzmocnienia nuty mięsnej w produktach, uszlachetniając ich profil smakowy. Sugerowane dawkowanie w wyrobie gotowym 2-3g/kg, udział w mieszankach od 10-20%
Zastosowanie:
w przemyśle mięsnym do mielonek i kiełbas celem wzmocnienia nuty mięsnej
Dawkowanie: 2-3g/kg
MEAT MEAT AF MF10/205 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczna idealna do mielonek i kiełbas, stosowana do wzmocnienia nuty mięsnej w produktach, uszlachetniając ich profil smakowy. Sugerowane dawkowanie w wyrobie gotowym 2-3g/kg, udział w mieszankach od 10 do 20%.
Zastosowanie:
w przemyśle mięsnym do mielonek i kiełbas celem wzmocnienia nuty mięsnej
Dawkowanie: 2-3g/kg
MEAT TYP SEASONING M AF MF13/019 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat mięsny stosowany jako baza mięsna do mielonek w typie „seasoning”, mortadel, konserw, wyrobów blokowych i innych produktów mięsnych. Proponowane dawlowanie 0,5-3,0g/kg.
Dawkowanie: 0,5-3g/kg
MIęSO 416 AF MF10/114/2 Karta oceny produktu
Opis:
Blok mięsny do zup, koncentratów, wędlin, mielonek zalecany do wzmocnienia nuty mięsnej i tłuszczowej.Sugerowane dawkowanie 1-3g/kg wyrobu gotowego, w mieszankach udział 10-20%
Zastosowanie:
do przemysłu mięsnego , zalecany do wędlin, wyrobów garmażeryjnych, zup, koncentratów
Dawkowanie: 1-3g/kg
MIęSO 416 I AF MF10/114/1 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja aromatyczna do stosowania jako blok mięsny do zup, koncentratów i wędlin. Sugerowane dawkowanie 0,1-1g/kg.
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
MIęSO BULIONOWE AF MF10/178 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat gotowanego mięsa z nutą bulionową podkreślający charakter mięsnego wywaru.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
MIęSO DUSZONE AF MF10/189 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat mięsny z nutą gotowanego, podpieczonego mięsa z nuta szpikową w tle. Idealnie nadaje się do podkreślenia smaku w daniach gotowych oraz podkreślenia mięsności w polędwicach, szynkach.
Dawkowanie: 2-3g/kg
MIęSO GOTOWANE- PROTASTE AF PTF01/005 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat mięsa gotowanego bez glutaminianu sodu, do stosowania w mieszankach i środkach funkcjonalnych, do kiełbas i wędlin, celem podniesienia nuty mięsa gotowanego.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3-5g/kg
MIęSO PIECZONE AF MF10/040 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat pieczonego mięsa o charakterze pieczonej wołowiny, z nutą soczystą, krwistą.
Zastosowanie:
do przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 1-3g/kg
MIęSO PIECZONE T AF MF10/177 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat pieczonego mięsa do stosowania w pieczeniach, sosach oraz daniach gotowych. Sugerowane dawkowanie 1-3g/kg.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
MIęSO ROSOłOWE DO KOSTEK AF MF03/014 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat gotowanego mięsa o profilu bulionowo-rosołowym. Doskonały jako tło do wszystkich rosołów, sosów, wyrobów mięsnych.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spozywczym
Dawkowanie: 3-5g/kg
MIęSO ROSOłOWE SOCZYSTE AF MF10/186 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat w proszku mięsa bazowego zalecany jako bazowy aromat do wszystkich wyrobów mięsnych typu kiełbasy, mielonki, szynki itd.
Zastosowanie:
do przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 3-5g/kg
MIęSO SOCZYSTE DUSZONE TOPAROM AF MF10/169 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat gotowanego mięsa, do podkreślenia soczystego smaku i podniesienia walorów smakowych.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
MIęSO W SOSIE WłASNYM AF MF10/170 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat mięsa podkreślający charakter mięsnego wywaru.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
STRONG MEAT AF TA/730 Karta oceny produktu
Opis:
Podstawowy, bazowy aromat mięsny z nutą gałki muszkatołowej i czosnku z przeznaczeniem do wyrobów mielonkowych, szynek, kiełbas. Zalecane dawkowanie 3-5g/kg wyrobu gotowego.
Zastosowanie:
do wyrobów mięsnych i garmażeryjnych.
Dawkowanie: 3 - 5 g/kg
TłUSTE MIęSO GOTOWANE AF MF10/114/3 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat mięsa z wyraźną nutą tłuszczową, do wyrobów, w których pożądana jest tłusta nuta.
Dawkowanie: 1-3g/kg
TłUSTE MIęSO TYP SEASONING AF MF10/199 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat mięsny do mielonek w typie „seasoning” popularnego do mielonek, jako baza mięsna, a szczególnie do mortadel, konserw i mielonek, wyrobów blokowych.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-3g/kg