O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY EXTRACTO
 
AROMATY PRZYPRAW
IMBIR EXTRACTO (W) AF EXT01/079 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny ekstrakt imbiru, ze świeżą, korzenną nutą.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-5g/kg
JAłOWIEC EXTRACTO W AF EXT01/019 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny ekstrakt owocu jałowca
Zastosowanie:
Do kiełbas, ciemnych sosów,dań myśliwskich, kiszonek
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
JAłOWIEC PLUS EXTRACTO W AF EXT01/085 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny ekstrakt owocu jałowca, do zastosowania w pasztetach, kiełbasach, wyrobach garmażeryjnych, galanterii spożywczej. Sugerowane dawkowanie 0,1 - 0,5g/kg
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,1-0,5g/kg
KARDAMON EXTRACTO 10 (W) AF EXT80/002 Karta oceny produktu
Opis:
Naturalny ekstrakt świeżo mielonych nasion kardamonu
Zastosowanie:
Do kiełbas, gulaszy, pasztetów, sosów, przetworów owocowych
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
KMIN RZYMSKI EXTRACTO (O) AF EXT01/051 Karta oceny produktu
Opis:
Naturalny ekstrakt nasion kminku o korzennym smaku i zapachu
Zastosowanie:
Do przetworów warzywnych, serków, kiełbas
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
KMINEK EXTRACTO (O) AF EXT01/124 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny aromat kminku
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
LIść LAUROWY EXTRACTO (O) AF EXT01/076 Karta oceny produktu
Opis:
Liście laurowe są niezastąpionym dodatkiem do marynat warzywnych (ogórki, buraki, kapusta), mięsnych, rybnych i grzybów. Doskonale wzbogacają smakowo sosy, gulasze, dania z mięsa i drobu.
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
LIść LAUROWY EXTRACTO (W) AF EXT01/081 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny ekstrakt liścia laurowego wzbogacającego smak i zapach potraw.
Dawkowanie: 1-5g/kg
PIEPRZ EXTRACTO AF EXT01/084/1 Karta oceny produktu
Opis:
Naturalny ekstrakt pieprzu czarnego. Polecany jest do wszystkich dań mięsnych. Doskonale nadaje się do sałatek, surówek, sosów, marynat.
Dawkowanie: 2g/kg
PIEPRZ EXTRACTO (W) AF EXT01/084 Karta oceny produktu
Opis:
Naturalny ekstrakt pieprzu czarnego. Polecany jest do wszystkich dań mięsnych. Doskonały nadaje się do sałatek, surówek.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 2g/kg
PIEPRZ CZARNY EXTRACTO (W) AF EXT01/098 Karta oceny produktu
Opis:
Naturalny ekstrakt pieprzu czarnego. Polecany jest do wszystkich dań mięsnych. Doskonale nadaje się so sałatek i surówek.
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
RUM DRY EXTRACTO AF EXT10/133 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-3g/kg