O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
DODATKI FUNKCJONALNE
 
NATURALNE STABILIZATORY BARWY I śWIEżOśCI
CARMINAL 2 AF FC174/013 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 4g-7g/kg,zgodnie z Dyrektywš 94/36/EC
CARMINAL 4 AF FC174/003 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 2g-3,5 g/ kg,zgodnie z Dyrektywš 94/36/EC
EKSTRAKT CZARNEJ MARCHWI AF FC174/019 Karta oceny produktu
Dawkowanie: QS
NATURE BROWN AF FC172/002 Karta oceny produktu
Opis:
Naturalne ekstrakty roślinne w połączeniu z aromatami procesowymi otrzymane w wyniku nieenzymatycznego brunatnienia w trakcie , którego zachodzi proces tworzenia barwy brązowej.
Zastosowanie:
Preparat do barwienia zewnętrznego jelit i osłonek, do stosowania w kiełbasach typu śląska, głogowska, podwawelska, zwyczajna, jak również do szynek. Nadaje ładny brązowo-złocisty kolor i ciekawy zapach drzewa owocowego.
Dawkowanie: zaleca się rozpuszczenie w stosunku 1:5 w wodzie
NATURE BROWN B AF FC174/016B Karta oceny produktu
Dawkowanie: zaleca się rozpuszczenie w stosunku 1:5 w wodzie
NATURE BROWN BROWN AF FC174/016 Karta oceny produktu
Opis:
Naturalne ekstrakty roślinne w połączeniu z aromatami procesowymi otrzymane w wyniku nieenzymatycznego brunatnienia w trakcie , którego zachodzi proces tworzenia barwy brązowej.
Dawkowanie: zaleca się rozpuszczenie w stosunku 1:5 w wodzie
NATURE BROWN CHERRY AF FC172/001 Karta oceny produktu
Opis:
Naturalne ekstrakty roślinne w połączeniu z aromatami procesowymi otrzymane w wyniku nieenzymatycznego brunatnienia w trakcie , którego zachodzi proces tworzenia barwy brązowej
Zastosowanie:
Preparat do barwienia zewnętrznego jelit i osłonek, i wędzonek polecany do wszelkiego rodzaju kiełbas typu krakowska sucha, myśliwska, jałowcowa, żywiecka sucha oraz szynka domowa, celem nadania im brązowo-wiśniowej barwy oraz delikatnego zapachu drzewa owocowego.
Dawkowanie: zaleca się rozpuszczenie w stosunku 1: 5 w wodzie
NATURE BROWN GOLD AF FC174/004 Karta oceny produktu
Dawkowanie: zaleca się rozpuszczenie w stosunku 1: 15 w wodzie
NATURE BROWN PLUS AF FC174/015 Karta oceny produktu
Dawkowanie: zaleca się rozpuszczenie w stosunku 1:5 w wodzie
NATURE DARK BROWN PLUS AF FC174/016/2 Karta oceny produktu
Opis:
Naturalny preparat barwiacy na bazie ekstraktów roślinnych w połączeniu z aromatami procesowymi , otrzymanymi w wyniku nieenzymatycznego brunatnienia w trakcie , którego zachodzi proces tworzenia barwy brązowej. Do stosowania na powierzchni szynek, wędzonek, jak również do barwienia jelit i osłonek .
Dawkowanie: zaleca się rozpuszczenie w stosunku 1:5 w wodzie
NATURE WHITE AF FC174/012 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
ZIELONY BARWNIK DO ZALEW AF FC174/009 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg