O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY MIĘSNE
 
AROMATY WIEPRZOWIN
AROMAT SCHAB PIECZONY AF TA/380 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat zalecany do schabu pieczonego celem uwydatnienia jego walorów smakowych.
Zastosowanie:
do nadania wyraźnego smaku i aromatu typowego dla produktu.
Dawkowanie: 3- 5 g/kg
PORK AROMA-AROMAT WIEPRZOWINY AF TA/440 Karta oceny produktu
Opis:
Bazowa mieszanka aromatyczno-smakowa uwydatniająca naturalne walory smakowe i zapachowe charakterystyczne dla mięsa wieprzowego.
Zastosowanie:
Parówki, mortadele, żurek
Dawkowanie: 0,5 - 5 g/kg
PIECZEń WIEPRZOWA AF MF11/064 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 2-3g/kg
PIECZEń WIEPRZOWA AF MF13/023 Karta oceny produktu
Opis:
Wieprzowina do schabu pieczonego, pasztetów, sosów.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3-5g/kg
PIECZEń WIEPRZOWA CZOSNKOWA AF MF11/042 Karta oceny produktu
Opis:
Ciemna pieczona wieprzowina.
Zastosowanie:
Do sosów i dań gotowych .
Dawkowanie: 3-5g/kg
PIECZONE MIęSO WIEPRZOWE AF MF11/052 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat pieczonego mięsa wieprzowego do podkreślenia nuty pieczonej w sosach, gulaszach, ale również do kiełbas, parówek i innych wyrobów wędliniarskich.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemysle spozywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
SCHAB PIECZONY TRADYCYJNY AF MF10/190 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat zalecany do schabu pieczonego celem uwydatnienia jego walorów smakowych.
Dawkowanie: 3-5g/kg
SKWARKI WIEPRZOWE AF MF11/065 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat skwarków wieprzowych stanowi doskonałą kompozycję aromatyczną do mieszanek przyprawowych, boczków, wędzonek, szynek tradycyjnych, zwłaszcza pieczonych, do smalców, kotletów mielonych, farszów mięsnych do pierogów, szynek gotowanych w daniach gotowych takich jak fasolka, żurek i grochowa. Sugerowana dawka 0,5 do 3g/kg.
Dawkowanie: 1-3g/kg
TłUSTA WIEPRZOWINA AF MF11/071 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-5g/kg
WIEPRZOWINA - SZYNKA GOTOWANA AF MF11/060 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat wieprzowiny z nutą gotowanego mięsa wieprzowego doskonały do szynki gotowanej białej.
Zastosowanie:
w przymyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
WIEPRZOWINA GOTOWANA AF MF11/058 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat wieprzowiny z nuta gotowanego mięsa do zup, bulionów, kiełbas i innych wyrobów wędliniarskich celem podkreślenia charakteru wieprzowego.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
WIEPRZOWINA GOTOWANA TOPAROM AF MF11/018/1 Karta oceny produktu
Opis:
Wieprzowina z silną nutą mięsa gotowanego do rosołów, bulionów, zup, kiełbas
Zastosowanie:
Aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5-1g/kg
WIEPRZOWINA PIECZONA AF MF11/002 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat wieprzowiny pieczonej, który zalecany jest do podkreślenia smaku i zapachu mięsa wieprzowego z nutą pieczeni.
Zastosowanie:
Do wędlin, konserw, wyrobów garmażeryjnych, kulinarnych, serów topionych smakowych, twarogów termizowanych smakowych i typu Fromage fin, koncentratów sosów i koncentratów obiadowych w proszku
Dawkowanie: 3 - 5 g/kg
WIEPRZOWINA PIECZONA STRONG AF MF11/043 Karta oceny produktu
Opis:
Wieprzowina do schabu pieczonego, pasztetów, sosów.
Zastosowanie:
Wieprzowina do schabu pieczonego, pasztetów, sosów.
Dawkowanie: 3-5g/kg
WIEPRZOWINA Z WęDZONKą AF MF11/063 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 3-5g/kg
WIEPRZOWINA ZE SłONINą AF MF11/070 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczno-przyprawowa o charakterze tłustego, wędzonego mięsa wieprzowego. Przeznaczona do kiełbas, pasztetów, pieczeni mięsnych, farszów, sosów, zup, dań jednogarnkowych. Proponowane dawkowanie 1-5g/kg.
Dawkowanie: 1-5g/kg
WIEPRZOWINA-MIęSO WęDZONE AF MF11/049 Karta oceny produktu
Opis:
Wieprzowina gotowana z nutą wędzoną doskonała do żurku, zup i sosów.Doskonale wzmocni nutę wieprzowo-wędzoną zarówno w kiełbasach, szynkach, jak i pasztetach.
Zastosowanie:
Do zup, sosów, dań gotowych
Dawkowanie: 1-3g/kg