O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
MIESZANKI PRZYPRAWOWE DO PRZEMYSŁU MIĘSNEGO
 
MIESZANKI DO WĘDLIN DROBIOWYCH
KIEłBASKI Z FILETA AF SC27/160/2 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna do kiełbasek drobiowych w typie z fileta. Charakteryzuje się wyraźną nutą bulionowo-mięsną.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3-5g/kg
KRAKOWSKA Z FILETA AF MF10/193/1 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja aromatyczna do drobiowej kiełbasy krakowskiej podkreślająca jej smak, wzmocniona dymem wędzarniczym.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 6-10g/kg
PIERś WęDZONA Z KURCZAKA AF MF10/191/1 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna podkreślająca smak wędzonego mięsa drobiowego, szczególnie polecana do szynek drobiowych. Sugerowane dawkowanie 6g/kg
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 6g/kg
PIERś WęDZONA Z KURCZAKA AF MF10/191/2 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna podkreślająca smak wędzonego mięsa drobiowego, szczególnie polecana do szynek drobiowych.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 6-8g/kg
POLęDWICA DROBIOWA PREMIUM AF MF10/192/2 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja aromatyczna eksponująca walory smakowe mięsa drobiowego. Szczególnie polecana do wyrobów typu; szynka drobiowa, filet pieczony, polędwica drobiowa. Sugerowane dawkowanie 2 - 5g/kg
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 2-5g/kg
POLęDWICA DROBIOWA SPECIAL AF TA/320 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja aromatyczna eksponująca walory smakowe mięsa indyka z delikatnym aromatem pieczonego mięsa. Szczególnie polecana do wyrobów typu; szynka drobiowa, filet pieczony.
Zastosowanie:
Zalecany przy produkcji wędliny drobiowej w celu nadania jej wyraźnego smaku i aromatu.
Dawkowanie: 0,5 - 5 g/kg