O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY MIĘSNE
 
ROAST, BROWN, GRILL
*ROAST FLAVOUR AF TA/470 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczno-smakowa nadająca wyrobom smak mięsa pieczonego,dzięki czemu możemy pominąć proces pieczenia.
Zastosowanie:
Dodatek do przetworów mięsnych i garmażeryjnych o charakterystycznym smaku i zapachu pieczeni.
Dawkowanie: 0,5 - 5 g/kg
AROMAT GRILLOWY AF CC69/009 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
stosować do wyrobów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych, gdzie pożądany jest wyraźna nuta grilowanego mięsa
Dawkowanie: 1-3g/kg
BEEF DARK NEW AF MF12/0008/3 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
BROWN NOTE AF MF10/107 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle mięsnym
Dawkowanie: 1-5g/kg
WęDZONKA AF MF13/017/1 Karta oceny produktu
Opis:
Połączenie nut mięsa wędzonego o subtelnym zapachu i smaku.Doskonały do żurku, zupy grochowej, sosu typu Carbonara i innych.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
WęDZONKA 1 AF MF13/009/2 Karta oceny produktu
Opis:
Połączenie nut mięsa wędzonego o subtelnym zapachu i smaku.Doskonały do żurku, zupy grochowej, sosu typu Carbonara i innych.
Zastosowanie:
stosować do wyrobów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych, gdzie pożądany jest wyraźny aromat wędzenia
Dawkowanie: 1-3g/kg