O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
MIESZANKI PRZYPRAWOWE DO PRZEMYSŁU MIĘSNEGO
 
KONSERWY TRADYCYJNE (SŁOIKOWE)
GOLONKA W GALARECIE AF SC33/002 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna o charakterze typowym dla domowo wytwarzanych konserw w słoikach, z pożądanym posmakiem apetycznej galarety. Preparat stosowany do produkcji konserw mięsnych, mięsno-warzywnych, sosów, gruborozdrobnionych kiełbas. Typowa dawka 8g/kg
Dawkowanie: 8g/kg
MIęSIWO W SOSIE WłASNYM AF SC33/004 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna o charakterze typowym dla domowo wytwarzanych konserw w słoikach. Preparat stosowany do produkcji konserw mięsnych, mięsno-warzywnych, sosów, pieczeni mięsnych, farszów mięsnych, smalców smakowych. Typowa dawka 5 - 8g/kg
Dawkowanie: 8g/kg
MIęSIWO Z GOLONKą AF SC33/006 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna o charakterze typowym dla domowo wytwarzanych konserw w słoikach. Preparat stosowany do produkcji konserw mięsnych typu golonka konserwowa, golonko w sosie własnym, gruborozdrobnionych kiełbas wieprzowych Sugerowana dawka 5 - 8g/kg
Dawkowanie: 8g/kg
MIęSIWO Z SZYNKą AF SC33/008 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna o charakterze typowym dla domowo wytwarzanych konserw w słoikach. Preparat stosowany do produkcji konserw mięsnych, w rodzaju szynka w sosie własnym, gulasz z szynki, kiełbas wieprzowych gruborozdrobnionych Typowa dawka 8 - 10g/kg
Dawkowanie: 10g/kg
MIęSNY PRZYSMAK PO CHłOPSKU AF SC33/005 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna o charakterze typowym dla domowo wytwarzanych konserw w słoikach. Preparat stosowany do produkcji konserw mięsnych, mięsno-warzywnych, sosów, pieczeni mięsnych, farszów mięsnych, Typowa dawka 8g/kg
Dawkowanie: 8g/kg
PRZYSMAK POLSKI W GALARECIE AF SC33/003 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 8g/kg
SCHAB W SOSIE WłASNYM - KONSERWA AF SC33/007 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna o charakterze typowym dla domowo wytwarzanych konserw w słoikach, z wysoko gatunkowego mięsa jakim jest polędwica. Preparat stosowany do produkcji konserw mięsnych i gruborozdrobnionych kiełbas. Typowa dawka 8g/kg
Dawkowanie: 8g/kg
WIEPRZOWINA PIECZONA W SOSIE WłASNYM AF SC33/001 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka typowa dla słoikowych wyrobów z wysokogatunkowego mięsa wieprzowego jakim jest polędwica, z charakterystycznym smakiem bulionu, apetycznej galaretki i subtelnym posmakiem pieczonego mięsa. Sugerowane dawkowanie 8g/kg
Dawkowanie: 8g/kg