O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY EXTRACTO
 
AROMATY WARZYW
BOROWIK EXTRACTO (W) AF EXT01/004 Karta oceny produktu
Opis:
Naturalny ekstrakt o charakterystycznym smaku i aromacie leśnego grzyba, którego zastosowanie w niewielkiej dawce podnosi walory smakowe produktów.
Zastosowanie:
Do zup, sosów, pasztetów, dań garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
CEBULA GOTOWANA EXTRACTO AF EXT01/008 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny aromat cebuli gotowanej o słomkowej barwie
Zastosowanie:
Do dań gotowych i garmażeryjnych, sosów, zup
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
CEBULA PIECZONA - BROWN EXTRACTO (W) AF EXT01/037 Karta oceny produktu
Opis:
Nowoczesny preparat aromatyczny,oparty na naturalnym ekstrakcie cebulki z wyraźną nutą pieczoną.
Zastosowanie:
Do pasztetów, pieczeni,sosów i dań garmażeryjnych, farszy
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
CEBULA PIECZONA EXTRACTO AF EXT01/143 Karta oceny produktu
CEBULA PIECZONA EXTRACTO (W) AF EXT01/003 Karta oceny produktu
Opis:
Nowoczesny preparat aromatyczny,oparty na naturalnym ekstrakcie cebulki z wyraźną nutą pieczoną.
Zastosowanie:
Do pasztetów, pieczeni,sosów i dań garmażeryjnych
Dawkowanie: 1-5g/kg
CEBULA SłODKA EXTRACTO AF EXT01/117 Karta oceny produktu
Opis:
płynny ekstrakt gotowanej cebuli z wyraźną nutą słodką. Sugerowane dawkowanie 0,1 - 1g/kg
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
CEBULA śWIEżA EXTRACTO AF EXT01/115 Karta oceny produktu
Opis:
płynny ekstrakt świeżo krojonej cebuli. Sugerowane dawkowanie 0,1 - 1g/kg
Zastosowanie:
Do sosów, dipów, zup, dań gotowych, kiełbas, pasztetów
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
CEBULA śWIEżA EXTRACTO (O) AF EXT01/007 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny ekstrakt świeżo krojonej cebuli o barwie słomkowej.
Zastosowanie:
Do sosów, dipów, zup, dań gotowych, kiełbas, pasztetów
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
CEBULA śWIEżA EXTRACTO (O) AF EXT01/103 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny ekstrakt świeżo krojonej cebuli
Zastosowanie:
Do sosów, dipów, zup, dań gotowych, kiełbas, pasztetów
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
CEBULA śWIEżA PREMIUM EXTRACTO AF EXT01/149 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat świeżej cebuli w formie płynnej, do stosowania w przemyśle spożywczym i garmażeryjnym.
Dawkowanie: 1-3g/kg
CEBULKA śWIEżA EXTRACTO AF EXT01/136 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 0,5-1g/kg
CHILI HOT EXTRACTO (O) AF EXT01/002 Karta oceny produktu
Opis:
Pikantny aromat papryki chilli w płynie o zabarwieniu ciemnoczerwonym, z wyraźnie ostrym smakiem. Sugerowane dawkowanie 0,1 - 1g/kg
Zastosowanie:
Do sosów, dań gotowych i garmażeryjnych, kiełbas
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
CHILI HOT EXTRACTO (W) AF EXT01/089 Karta oceny produktu
Opis:
Pikantny aromat papryki chilli w płynie o zabarwieniu ciemnoczerwonym, z wyraźnie ostrym smakiem. Sugerowane dawkowanie 0,1 - 1g/kg
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
CHRZAN EXTRACTO (O) AF EXT01/036 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat świeżo krojonego korzenia chrzanu w płynie. Sugerowane dawkowanie 0,1 - 1g/kg
Zastosowanie:
Do sosów, musztard, sałatek, dań gotowych
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
CHRZAN KREMOWY EXTRACTO AF EXT01/016 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
Do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
CZOSNEK EXTRACTO AF EXT01/151 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 0,5-2g/kg
CZOSNEK EXTRACTO F(O) AF EXT01/039 Karta oceny produktu
CZOSNEK NIEDźWIEDZI EXTRACTO AF EXT01/145 Karta oceny produktu
Opis:
Ekstrakt czosnku niedźwiedziego w formie płynnej Sugerowane dawkowanie: 0,1 - 1g/kg
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
CZOSNEK SMAżONY EXTRACTO AF EXT01/009 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat czosnku z wyraźną nutą smażoną.
Zastosowanie:
Do sosów, dań gotowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
CZOSNEK śWIEżY B (W) AF EXT01/068 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 0,2-1g/kg
CZOSNEK śWIEżY B EXTRACTO (O) AF EXT01/010/2 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny ekstrakt świeżego czosnku o żółtym zabarwieniu
Zastosowanie:
Do kiełbas, sosów, dipów, dań gotowych
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
CZOSNEK śWIEżY EXTRACTO (O) AF EXT01/010 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny ekstrakt świeżo wyciśniętego czosnku o słomkowej barwie.
Zastosowanie:
Do kiełbas, sosów, dań gotowych, dipów, farszy
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
CZOSNEK śWIEżY LT EXTRACTO (O) AF EXT01/028 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny ekstrakt świeżo wyciśniętego czosnku o żółtym zabarwieniu. Sugerowane dawkowanie 0,5 - 1,5g/kg
Zastosowanie:
Do sosów,dressingów, dań gotowych, kiełbas, pieczeni
Dawkowanie: 0,2-1,5g/kg
CZOSNEK śWIEżY N (W) AF EXT01/068/3 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny ekstrakt świeżo wyciśniętego czosnku.
Zastosowanie:
Do sosów, zup, dressingów, dań gotowych
Dawkowanie: 0,2-1g/kg
CZOSNEK śWIEżY PLUS EXTRACTO AF EXT01/067 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 0,05-0,5g/kg
CZOSNEK śWIEżY STRONG EXTRACTO AF EXT01/028/2 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
GORCZYCA EXTRACTO AF EXT01/138/2 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny aromat gorczycy, do stoswania w przemyśle spżywczym i garmażeryjnym.
Dawkowanie: 0,5-1g/kg
GORCZYCA MUSZTARDOWA EXTRACTO AF EXT01/138/1 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat gorczycy na bazie olejowej, o smaku i aromacie szczgólnie polecanym do produkcji musztard i sosó musztardowych
Dawkowanie: 0,3-0,8g/kg
GRZYB 103 EXTRACTO (W) AF EXT01/071 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny ekstrakt grzyba leśnego
Zastosowanie:
Do zup, sosów, dań gotowych, farszy
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
GRZYB LEśNY EXTRACTO (W) AF EXT01/038 Karta oceny produktu
Opis:
Naturalny ekstrakt o charakterystycznym smaku i aromacie leśnego grzyba, którego zastosowanie w niewielkiej dawce podnosi walory smakowe produktów.
Zastosowanie:
Do zup, sosów,dań gotowych, farszów, pasztetów
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
LUBCZYK EXTRACTO AF EXT01/114/1 Karta oceny produktu
LUBCZYK EXTRACTO- PRZYPRAWA DO ZUP AF EXT01/114 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat lubczyku z wyrażną nutą bulionowo-maggową do Przyprawy do zup typu Maggi ,stosowanej w bulionach, rosołach, sosach. Zalecane dawkowanie 0,5-1% w przyprawie.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1% w aromacie
MARCHEWKA śWIEżA EXTRACTO (W) AF EXT01/059 Karta oceny produktu
Opis:
Ekstrakt ze świeżej marchewki w płynie
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
OGóREK EXTRACTO (W) AF EXT01/122 Karta oceny produktu
Opis:
płynny ekstrakt zielonego ogórka
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1g/kg
OLIWKA EXTRACTO (O) AF EXT01/054 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny ekstrakt z oliwki. Sugerowane dawkowanie 0,1 - 1g/kg
Zastosowanie:
Do sosów, dipów, dań gotowych
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
OLIWKA EXTRACTO (W) AF EXT01/054/1 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
PAPRYKA CZERWONA EXTRACTO 20 (O) AF EXT01/135 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS
PAPRYKA JALAPENO EXTRACTO O AF EXT01/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat papryki Jalapeno w płynie o barwie ciemnopomarańczowej, która nadaje intensywnie ostry smak.
Zastosowanie:
Do kiełbas, sosów, dań gotowych, pasztetów
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
PAPRYKA CZERWONA EXTRACTO 50 (O) # AF EXT01/133 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS
PAPRYKA CZERWONA EXTRACTO (O) AF EXT01/132 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS
PAPRYKA CZERWONA EXTRACTO (O) AF EXT80/028 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny aromat świeżej papryki czerwonej o łagodnym smaku
Zastosowanie:
Do sosów, dań gotowych, kiełbas, pasztetów i pieczeni
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
PAPRYKA CZERWONA EXTRACTO (W) AF EXT01/087 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny aromat świeżej papryki czerwonej o łagodnym smaku
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
PAPRYKA CZERWONA EXTRACTO 100 STANDARD AF EXT01/112/1 Karta oceny produktu
Opis:
Ekstrakt papryki do stoswania w przemyśle spożywczym i garmażeryjnym
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS PRZED UŻYCIEM WSTRZĽSNĽĆ
PAPRYKA CZERWONA EXTRACTO 50 (O) AF EXT01/133/1 Karta oceny produktu
Opis:
Ekstrakt czerwonej papryki, do stosowania w przemyśle spożywczym i garmażeryjnym
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS
PAPRYKA CZERWONA JALAPENO EXTRACTO (W) AF EXT01/088 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat papryki Jalapeno w płynie o barwie ciemnopomarańczowej, która nadaje intensywnie ostry smak.
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
PAPRYKA ZIELONA EXTRACTO AF EXT01/012 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
Do aromatyzowania w przemysle spożywczym
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
PIECZARKA EXTRACTO (W) AF EXT01/070 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny aromat pieczarki, z nutą skórkową idealny do wszelkiego rodzaju potraw nadający charakterystyczny posmak prawdziwego grzyba
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
SELER EXTRACTO PLUS (O) AF EXT01/061 Karta oceny produktu
Opis:
Naturalny ekstrakt świeżego korzenia selera
Zastosowanie:
Do sałatek, surówek, przetworów warzywnych
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
SELER SAłATKOWY EXTRACTO (O) AF EXT01/049 Karta oceny produktu
Opis:
Naturalny ekstrakt świeżego korzenia selera o zabarwieniu słomkowym
Zastosowanie:
Do sałatek, surówek, przetworów warzywnych
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
SUSZONY POMIDOR EXTRACTO (O) AF EXT01/050 Karta oceny produktu
Opis:
Naturalny ekstrakt suszonego pomidora
Zastosowanie:
Do sosów, sałatek, dań gotowych, pasztetów
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
TRUFLA EXTRACTO AF EXT30/001 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 0,5-3g/kg