O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY EXTRACTO
 
AROMATY MAśLANE I SEROWE
CHEDDAR EXTRACTO AF EXT01/109 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,5-1g/kg
CREAMER EXTRACTO AF DF141/004 Karta oceny produktu
Opis:
Creamer nadaje delikatność oraz aksamitny charakter, wzmacnia naturalną kremowość, tłustość oraz słodycz. Doskonały do serów, sosów, zup, koncentratów i wszystkich „zabielanych” produktów. Sugerowane dawkowanie 1-3g/kg.
Dawkowanie: 1-3g/kg
CREAMER EXTRACTO AF EXT60/001 Karta oceny produktu
MASłO EXTRACTO (O) AF EXT01/040 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny aromat masła o żółtawym zabarwieniu, podkreślający kremowość produktów
Zastosowanie:
Do pasztetów, dań gotowych, ciastek i krakersów
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
MASłO CZOSNKOWE EXTRACTO AF EXT01/147 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny aromat będą cy kompozycją masła, z delikatną nutą czosnku
Dawkowanie: 0,2-1g/kg
MASłO CZOSNKOWO-KOPERKOWE EXTRACTO (O) AF EXT01/045 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny aromat masła z nutą świeżego czosnku i koperku
Zastosowanie:
Do serków, sosów, dressingów
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
MASłO śMIETANKOWE EXTRACTO (O) AF EXT01/030 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat masła z nutą śmietankową w płynie
Zastosowanie:
Do pasztetów, sosów i dań garmażeryjnych, w celu podkreślenia kremowości.
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
MASłO śMIETANKOWE KREMOWE EXTRACTO AF EXT01/106 Karta oceny produktu
SER EXTRACTO (O) AF EXT01/126 Karta oceny produktu
Opis:
Ekstarkt żółtego sera do stosowania w galanterii spożywczej, wyrobach garmażeryjnych. Sugerowane dawkowanie 0,1 - 1g/kg
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
ŚMIETANKA Z CEBULKą EXTRACTO AF EXT01/042/3 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja aromatów śmietanki oraz świeżej cebuli.
Dawkowanie: 0,1-1g/kg