O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY EXTRACTO
 
AROMATY MIęSNE, PIECZENIOWE, GRILLOWE, DYMU
*DYM EXTRACTO (W) AF EXT01/134/1 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny aromat dymu do stosowania w przemyśle mięsnym, drobiarskim, rybnym, garmażeryjnym do farszów i na powierzchnię wyrobów
Zastosowanie:
w przemyśle zpożywczym
Dawkowanie: 0,5-3g/kg
DYM BARBACUE EXTRACTO AF EXT01/023 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny dym wędzarniczy z nutą śliwki o zabarwieniu ciemnobrązowym.
Dawkowanie: 0,1-1g/l
DYM EXTRACTO AF SF82/019 Karta oceny produktu
Opis:
Dym bukowy do szynek, boczków i kiełbas
Zastosowanie:
do szynek , boczków, bekonów i kiełbas, gdzie pożądany jest aromat wędzenia drzewem bukowym
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
DYM EXTRACTO (W) AF EXT01/113 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
DYM EXTRACTO (W) AF EXT01/113/1 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśłe spożywczym
Dawkowanie: 0,5-3g/kg
DYM EXTRACTO(W ) AF EXT82/026 Karta oceny produktu
Opis:
Płynna nuta tłustego, grillowanego burgera
GRILL AROMA EXTRACTO AF CC69/010 Karta oceny produktu
Opis:
Nuta potrawy grillowanej na węglu drzewnym.
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
GRILL BURGER EXTRACTO (W) AF SF82/018 Karta oceny produktu
Opis:
Płynna nuta tłustego, grillowanego burgera. Preparat polecany do marynat, sosów, wyrobów garmażeryjnych. Sugerowane dawkowanie 0,1 - 1g/kg
Zastosowanie:
Do burgerów, frykadeli
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
GRILL EXTRACTO AF EXT69/027 Karta oceny produktu
KURCZAK EXTRACTO AF EXT04/024 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat kurczaka do wzmocnienia smaku wyrobów mięsnych, sosów czy dań gotowych.
PIECZEń EXTRACTO AF EXT01/011 Karta oceny produktu
Opis:
Preparat na bazie naturalnych ekstraktów i aromatów, do uwydatnienia charakterystycznej nuty pieczeni.
Zastosowanie:
Do stosowania w sosach, pasztetach, daniach garmażeryjnych.
Dawkowanie: 0,5-3g/kg
SALAMI EXTRACTO AF EXT01/128 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
SALAMI EXTRACTO AF EXT01/144 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
SZYNKA EXTRACTO AF EXT06/025 Karta oceny produktu
SZYNKA SUROWA EXTRACTO AF EXT01/107 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 0,5-1g/kg
SZYNKA SUROWA EXTRACTO (O) AF EXT01/046 Karta oceny produktu
Opis:
Naturalny ekstrakt surowej szynki w typie włoskim
Zastosowanie:
Do serków, dań gotowych
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
SZYNKA Z SEREM EXTRACTO (O) AF EXT01/041 Karta oceny produktu
Opis:
Płynny ekstrakt szynki z serem
Zastosowanie:
Do serków, dań gotowych, krakersów
Dawkowanie: 0,1-1g/kg
WOłOWINA EXTRACTO AF EXT02/023 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat wołowiny do wzmocnienia smaku wyrobów mięsnych, sosów, dań gotowych.
WęDZONKA EXTRACTO (O) AF CC69/011 Karta oceny produktu
Opis:
Połączenie nut mięsa wędzonego o subtelnym zapachu i smaku.
Zastosowanie:
Do zup, sosów,dań gotowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,1-1g/g/kg