O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
TOP NOTES & TOPAROM
 
BEKON - TOP NUTES
BEKON TN AF TF01/004 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 1:50 000
BEKON ORYGINAL TN AF TF01/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 1:100 000
BEKON - TOPAROM
BEKON TOPAROM AF TF01/004/5 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 0,1-0,5:1000
SZYNKA - TOP NUTES
SZYNKA GOTOWANA TN AF TF06/007 Karta oceny produktu
Opis:
Top nuta aromatu szynki gotowanej.
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5- 1,0 : 100 000
SZYNKA GOTOWANA Z TłUSZCZEM TN. AF TF01/012 Karta oceny produktu
Opis:
Top nuta aromatu szynki gotowanej z wyraźną nutą tłuszczu wieprzowego
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 1:50 000
SZYNKA WYTRAWNA TN. AF TF01/011 Karta oceny produktu
Opis:
Szynka gotowana - top nuta
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 1:50 000
SZYNKA WłOSKA TN AF TF06/008 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat mięsa wieprzowego dodawany do szynek typu włoskiego - surowych, długodojrzewających.
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5- 1,0 : 100 000
SZYNKA - TOPAROM
SZYNKA GOTOWANA Z TłUSZCZEM TOPAROM AF MF06/035 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat szynki gotowanej z wyraźną nutą tłuszczu wieprzowego
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,1-0,5g/kg
CONDIMENTS - TOP NUTES
FAT CONDIMENT 045/1 TN 1:20000 AF TF05/004 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat tłuszczu z delikatnym maślanym posmakiem dodawany do wszelkiego rodzaju mięs
Dawkowanie: 0,05-0,1/kg
CONDIMENTS - TOPAROM
FURANEOL TOPAROM AF TF05/003 Karta oceny produktu
MIęSO - TOP NUTES
AROMAT MIęSA -- SAUSAGE 253 TN (AF TF10/062) AF MF10/062 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat mięsa polecany do szynek konserwowych.
FATTY MEAT TN AF TF10/003 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat mięsa z nuta tłuszczu wołowego dodawany do mielonek oraz kielbas.
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5- 1,0 : 100 000 UWAGA: Wstrzšsnšć przed użyciem!
MIęSO BAZA TN AF TF10/013 Karta oceny produktu
Opis:
Top nuta mięsa gotowanego
Dawkowanie: 1:100 000
STRONG MEAT TN AF TF10/410P Karta oceny produktu
Opis:
Aromat płynny miesa bazowego zalecany jako bazowy aromat do wszystkich wyrobów mięsnych typu kiełbasy,mielonki,szynki itd.
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 1- 5,0: 100 000; UWAGA: przed użyciem wstrzšsnšć!
MIęSO - TOPAROM
MEAT 176 3C TOPAROM AF MF10/048/C Karta oceny produktu
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 1-3 g/kg
MIęSO PIECZONE STRONG TOPAROM AF TF10/005 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5- 1,0 : 100 000 UWAGA: Wstrzšsnšć przed użyciem!
MIęSO STRONG TOPAROM AF TF10/007 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5- 1,0 : 100 000 UWAGA: Wstrzšsnšć przed użyciem!
WOłOWINA - TOP NUTES
BEEF 342 (1:1) AF TF02/038/3 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat soczystej wołowiny duszonej
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
WOłOWINA TYROLSKA TN 1:20000 AF TF02/017 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat tłuszczu wołowego top nuta charakterystyczny dla mielonek.
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,05-0,1g/kg
WOłOWINA DUSZONA 342 TN AF TF02/038/1 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat soczystej wołowiny duszonej.
WOłOWINA GOTOWANA 24/43 TN 1:20 000 AF TF02/028 Karta oceny produktu
Opis:
TOP NUTA gotowanej wołowiny, której celem podkreślenie nuty mięsnej oraz wołowej. Naniesienie TOP NUTY wynosi 5%.
Dawkowanie: 0,05-0,1g/kg
WOłOWINA PIECZONA TN AF TF02/026/1 Karta oceny produktu
Opis:
Top nuta soczystej wołowiny pieczonej, doskonała do wzmocnienia nuty wołowej w kiełbasach wieprzowych i drobiowych.
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 1:50 000
WOłOWINA - TOPAROM
TłUSTA WOłOWINA-FATTY BEEF TOPAROM AF MF02/024 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
do przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5-1 g/kg
WOłOWINA DUSZONA 342 TOPAROM AF MF02/038 Karta oceny produktu
Opis:
Top Nuta soczystej wołowiny duszonej
Zastosowanie:
do przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5-1 g/kg
WIEPRZOWINA - TOP NUTES
WIEPRZOWINA GOTOWANA TN AF TF11/005 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat nięsa wieprzowego z wyraźną nutą mięsa gotowanego.
WIEPRZOWINA PIECZONA TN AF TF11/006 Karta oceny produktu
WIEPRZOWINA - TOPAROMA
WIEPRZOWINA PIECZONA TOPAROM AF TF11/006/5 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 0,1-0,5:1000
KURCZAK - TOP NUTES
KURA GOTOWANA TN AF TF04/008 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat kury gotowanej z nutą tłuszczową do zup, sosów oraz bulionów.
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 1:50 000
KURCZAK BIAłE MIęSO TN AF TF04/012 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat kurczaka z nutą mięsa z piersi kurczaka do zup, kostek bulionowych oraz drobiowych szynek blokowych
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 1:50 000
KURCZAK GOTOWANY TN AF TF04/004 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5- 1,0 : 100 000 UWAGA: Wstrzšsnšć przed użyciem!
KURCZAK PIECZONY TN. AF TF04/011 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat kurczaka z wyraźną nutą pieczoną, do podkreślania nuty mięsnej w sosach, zupach, daniach garmażeryjnych oraz wędlinach drobiowych
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 1:30 000
KURCZAK SMAżONY TN AF TF04/003 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat soczystego kurczaka z dominującą nutą tłuszczową do wzmacniania nutykurczakowej w sosach i daniach garmażeryjnych
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5- 1,0 : 100 000 UWAGA: Wstrzšsnšć przed użyciem!
ROASTED CHICKEN TOP NOTE AF TF04/006 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1:50000
KURCZAK - TOPAROM
KURCZAK BIAłE MIęSO TOPAROM AF TF104/002 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat kurczaka z nutą mięsa z piersi kurczaka do zup, kostek bulionowych oraz drobiowych szynek blokowych
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5-1 g/kg
KURCZAK GOTOWANY TOPAROM AF TF104/001 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat gotowanego kurczaka doskonały jako baza we wszelkiego rodzaju zupach, bulionach, kostkach rosołowych i sosach.
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5-1 g/kg
JAGNIęCINA - TOP NUTES
JAGNIęCINA TN AF TF07/002 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5- 1,0 : 100 000
JAGNIęCINA STRONG TN AF TF07/003 Karta oceny produktu
Zastosowanie:
aromatyzowanie przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,5- 1,0 : 100 000 UWAGA: Wstrzšsnšć przed użyciem!
POZOSTAłE
BULION MAGGI TN 1:40000 AF TF13/008 Karta oceny produktu
Opis:
Top nuta bulionu z nutą lubczykową do uzupełnienia aromatu w Przyprawie do zup typu Maggi stosowanej w zupach, bulionach, sosach. Sugerowane dawkowanie 0,1-0,5 % w przyprawie.
Zastosowanie:
do zup, sosów i dań garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,1-0,5% w aromacie
MAGGI EMOXY AF TF13/001 Karta oceny produktu
Opis:
Top nuta bulionu do wzmocnienia aromatu w Przyprawie do zup typu Maggi stosowanej w zupach, bulionach, sosach.
Dawkowanie: 0,2-0,4% w aromacie
MAGGI TN 1:40000 AF TF13/007 Karta oceny produktu
Opis:
TOP NUTA aromatu maggi, której naniesienie wynosi 5%.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,025-0,05g/kg