O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
MIESZANKI PRZYPRAWOWE DO PRZEMYSŁU MIĘSNEGO
 
PASZTETY
W tej grupie znajdują się pomocnicze preparaty, substancje i aromaty umożliwiające prawidłowy przebieg procesów emulgowania, intensyfikowanie peklowania i trwałe stabilizowanie barwy. Są to mieszanki zapewniające dobrą teksturę, zwiększające związanie i utrzymanie wody, zmniejszając ubytki termiczne. Produkty poniżej przedstawione zapewniają powtarzalność produkcji i dobrą jakość w tej grupie wyrobów. Podzielone są według smaków charakterystycznych dla preferencji klientów według różnych regionów polski.
FRENCH PATE AF SC24/052 Karta oceny produktu
Opis:
stabilizator tekstury, barwy oraz emulsji z aromatem mięsa i wątroby do produkcji pasztetów
Zastosowanie:
stabilizator tekstury, barwy oraz emulsji z aromatem mięsa i wątroby do produkcji pasztetów
Dawkowanie: 25g/kg
PASZTET KOGUTEK AF SC24/072 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowa do pasztetów z nuta mięsa drobiowego i wątróbki
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 30g/kg
PASZTET WIELKOPOLSKI AF SC24/103/2 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 8g/kg
PASZTET BEKONOWY AF SC24/084 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowa do pasztetów,z wbudowanym aromatem bekonu, doskonale wzmacniający nutę mięsną.
Dawkowanie: 20g/kg
PASZTET BEKONOWY PIECZONY AF SC24/070 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna z wyraźną nutą mięsa pieczonego i bekonu polecana do pasztetów
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 10g/kg
PASZTET CEBULOWY AF SC24/085 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowa do pasztetów z wyraźną nuta cebuli pieczonej i przypraw charakterystycznych dla tego typu wyrobów.
Dawkowanie: 15g/kg
PASZTET CHłOPSKI Z BEKONEM AF SC24/086 Karta oceny produktu
Opis:
Typowa kompozycja przypraw i ziół dla domowego, wiejskiego pasztetu, z widocznymi cząstkami naturalnych ziół i przypraw, oraz wyraźną nutą bekonową
Dawkowanie: 16g/kg
PASZTET DELIKATESOWY AF SC24/010 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatów i przypraw do produkcji pasztetów o klasycznym smaku pasztetu delikatesowego. Sugerowane dawkowanie 4 - 6g/kg
Zastosowanie:
Stosować przy produkcji pasztetów, kompozycja przypraw i ekstraktów przypraw zapewnia niepowtarzalny smak i aromat, gwarantując uzyskanie produkcji wysokiej jakości
Dawkowanie: 4 - 6 g/kg
PASZTET DELIKATESOWY DO KONSERW AF SC24/062 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatów i przypraw do produkcji pasztetów o klasycznym smaku pasztetu delikatesowego. Sugerowane dawkowanie 3 - 6g/kg
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3-6g/kg
PASZTET GRZYBOWY AF SC24/079 Karta oceny produktu
Opis:
Kompletna kompozycja przyprawowa typowa dla pasztetów, z dominującym aromatem grzyba leśnego. Sugerowane dawkowanie 15g/kg
Zastosowanie:
w przemyle spożywczym
Dawkowanie: 15g/kg
PASZTET KREMOWY DO KONSERW AF SC24/065 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatów i przypraw do produkcji pasztetu , z delikatną nutą kremową. Sugerowane dawkowanie 7 - 8g/kg
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 7g/kg
PASZTET MAZOWIECKI PREMIUM AF SC24/066 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatów i przypraw do produkcji pasztetu myśliwskiego.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 6g/kg
PASZTET MIęSNY PREMIUM AF SC24/071 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja aromatyczno-przyprawowa podkreślająca nutę mięsną w pasztetach pieczonych, gotowanych i konserwach. Sugerowane dawkowanie 8g/kg
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 8g/kg
PASZTET PIECZONY DROBIOWY AF SC24/088 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna z wbudowaną nutą kurczaka pieczonego polecana do pasztetów drobiowych
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 8-10g/kg
PASZTET PODLASKI AF MG10/90 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczno przyprawowa do produkcji pasztetów nadająca charakterystyczny smak pasztetu podlaskiego.
Zastosowanie:
do pasztetów i pasztetowych.
Dawkowanie: 4 - 6 g/kg
PASZTET PODLASKI EKSTRACTS AF SC24/064 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatów i ekstraktów przypraw do produkcji pasztetów nadająca charakterystyczny smak pasztetu podlaskiego.
Zastosowanie:
do pasztetów i pasztetowych.
Dawkowanie: 6g/kg
PASZTET PODLASKI PLUS EX AF SC24/076/C Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przypraw i ich ekstraktów z wyraźną nutą pieprzu, cebuli i kolendry do produkcji pasztetów w typie pasztetu podlaskiego
Dawkowanie: 6g/kg
PASZTET POMIDOROWY AF SC24/083 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowa do pasztetów , z wbudownym smakiem pomidora
Dawkowanie: 15g/kg
PASZTET WęDZONY CHłOPSKI AF SC24/078 Karta oceny produktu
Opis:
Typowa kompozycja przypraw i ziół dla domowego,wiejskiego pasztetu, z widocznymi cząstkami naturalnych ziół i przypraw. Sugerowane dawkowanie 14 - 16g/kg
Zastosowanie:
do stosowania w żywności
Dawkowanie: 16g/kg
PASZTET Z DZICZYZNY AF SC24/081 Karta oceny produktu
Opis:
Wiejski pasztet z nutą mięsną i charakterystycznym aromatem tymianku i rozmarynu.Polecany do pasztetów typu myśliwski
Dawkowanie: 20g/kg
PATE COMBI PLUS AF SC24/051 Karta oceny produktu
Opis:
Kompletny preparat stosowany jako stabilizator tekstury oraz jako środek emulgujący i stabilizujący barwę oraz trwaĺość z wbudowanym układem aromatyczno- smakowym, wprowadzającym smak mięsa i wątroby
Zastosowanie:
stabilizator tekstury z emulgatorem i aromatem mięsa i wątroby do produkcji pasztetów
Dawkowanie: 25 g/kg