O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
MIESZANKI PRZYPRAWOWE DO PRZEMYSŁU MIĘSNEGO
 
SALAMI I KIEŁBASY SUROWE
SALAMI PARZONE COMBI AF SC25/015 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka funkcjonalno-aromatyczna do szybko dojrzewającego salami parzonego na bazie mięsa wołowego .Doskonały układ funkcji i smaku tradycyjnego salami , z nutą pieprzu, papryki, delikatnie zaznaczonej nucie kminku i podkreślonym charakterze wyrobów surowych dojrzewających. Produkt bez dodatku glutaminianu sodu.
Dawkowanie: 10-15g/kg
SALAMI SUROWE COMBI AF SC25/014 Karta oceny produktu
Opis:
Preparat do produkcji salami metodą tradycyjną. Mieszanka przyprawowo-funkcjonalna do wędlin surowych o typowym dla salami smaku i aromacie.
Zastosowanie:
do wędlin surowo dojrzewających
Dawkowanie: 10-15g/kg
SALAMI TRADYCYJNE AF SC25/022 Karta oceny produktu
Opis:
Preparat przyprawowo-funkcjonalny z GDL do wytwarzania tradycyjnego salami, w skróconym czasie, z wyraźną nutą pieprzu i papryki, z delikatnym posmakiem orzecha w tle. Dawkowanie 10 - 12g/kg
Dawkowanie: 10g/kg
SALAMI TRADYCYJNE WłOSKIE AF MF16/013 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczno przyprawowa do kiełas typu salami, z aromatem dojzewającej kiełbasy i przypraw typowych dla tradycyjnych surowych kiełbas włoskich
Dawkowanie: 1-5g/kg
SALAMI TRADYCYJNE śRóDZIEMNOMORSKIE AF MF16/012 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowa do kiełbas typu salami, z charakterystycznym aromatem dojrzewającej wędliny i przypraw typowych dla krajów śródziemnomorskich, z delikatną nutą czosnku
Dawkowanie: 1-5g/kg
SALAMI śRóDZIEMNOMORSKIE AF SC25/016 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat salami długo dojrzewającego charakterystycznego dla salami włoskiego, które w zależności od intensywności nuty fermentowanej można stosować indywidualnie lub w połączeniu z aromatami pleśniowych salami. Sugerowane dawkowanie 3 - 5g/kg
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3-5g/kg
SALAMI FERMENTED GDL AF SC26/016 Karta oceny produktu
Opis:
Preparaty do produkcji salami metodą szybką. Kompozycja funkcjonalno - smakowa do wędlin surowo dojrzewających zawierajaca dodatek nuty fermentowanej.
Zastosowanie:
kompletna mieszanka funkcjonalno przyprawowa z GDL do produkcji kiełbas typu salami celem nadania charakterystycznej nuty smakowej
Dawkowanie: 10 - 15 g/kg
SALAMI WĘGIERSKIE COMBI AF KS10/100 Karta oceny produktu
Opis:
Preparat do produkcji salami metodą tradycyjną. Mieszanka przyprawowo-funkcjonalna do wędlin surowo dojrzewających zawierająca środek funkcjonalny oraz charakterystyczny dla salami węgierskiego smak i aromat.
Zastosowanie:
kompletna mieszanka funkcjonalno przyprawowa z GDL do produkcji kiełbas typu salami celem nadania charakterystycznej nuty smakowej
Dawkowanie: 10 - 15 g/kg
SALAMI CZOSNKOWE COMBI AF KS10/110 Karta oceny produktu
Opis:
Preparat do produkcji salami metodą tradycyjną. Mieszanka przyprawowo-funkcjonalna do wędlin surowo dojrzewających zawierająca środek funkcjonalny oraz charakterystyczny dla salami smak z dodatkiem nuty smakowej czosnku.
Zastosowanie:
do wędlin surowo- dojrzewających
Dawkowanie: 10 - 15 g/kg
SERVOLAT FIńSKI COMBI AF SC27/145 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-funkcjonalna do wędlin surowo dojrzewających zawierająca środek funkcjonalny oraz charakterystyczny dla Servolatu smak i aromat. Mieszanka zawiera nuty korzenne oraz kardamonu.
Dawkowanie: 20g/kg
SERVOLAT COMBI AF SC27/146 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-funkcjonalna do wędlin surowo dojrzewających zawierająca środek funkcjonalny oraz charakterystyczny dla Servolatu smak i aromat
Dawkowanie: 20g/kg
SUROWA PIEPRZOWA COMBI G AF SC24/045 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-funkcjonalna do wędlin surowych, z mieszanką różnego rodzajów pieprzu, doskonale podkreślająca smak kiełbasy pieprzowej.
Zastosowanie:
jako dodatek do wyrobów mięsnych, polecana do kiełbas surowych średnio- rozdrobnionych
Dawkowanie: 10 - 15g/kg
METKA łOSOSIOWA PERFECTA AF KS10/20 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanki przyprawowo-funkcjonalne do wędlin surowych, metki z dominacją smaku papryki.
Zastosowanie:
jako dodatek do wyrobów mięsnych, polecany do kiełbas średnio-rozdrobnionych
Dawkowanie: 12 g/kg
METKA RUMOWA AF SC25/003 Karta oceny produktu
Opis:
Preparat funkcjonalno-smakowy z udziałem GDL do metek o smaku rumowym.
Dawkowanie: 12 g/kg
KINDZIUK AF SC30/020 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka aromatyczno-przyprawowa podkreślająca typowy pieprzny smak wyrobów typu Kindziuk
Dawkowanie: 10g/kg
CHORIZO AF SC26/020 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna do tradycyjnej kiełbasy Chorizo zawierająca nuty mięsno-paprykowe podkreślające typowy charakter produktu.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 10-15g/kg
KRESOWA AF SC30/073 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowa do kiełbasy kresowej z nutami czosnku, pieprzu, gorczycy oraz kminku.
Dawkowanie: 10g/kg