O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY ZIÓŁ, PRZYPRAW I WARZYW
 
AROMATY WARZYW
BROKUłY IZOSPICE AF HS38/066 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat świeżych brokułów, o charakterystycznym smaku. Idealny do sałatek i surówek. Polecany również do zup, sosów.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
CURRY WARZYWNE AF HS38/055 Karta oceny produktu
Opis:
Mieszanka przyprawowo-aromatyczna, będąca kompozycją curry i ekstraktów warzywnych, do stosowania w wyrobach garmażeryjnych, galanterii spożywczej, daniach gotowych, marynatach do mięs, farszów mięsnych. Sugerowane dawkowanie 3 - 5g/kg
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3-5g/kg
CZOSNEK śWIEżY IZOSPICE NATURAL AF HS38/081 Karta oceny produktu
Opis:
Naturalny profil swieżo wyciskanego czosnku do dań gotowych, kiełbas i sosów. Stosunek aromatu to 1 do 15-20 do czosnku suszonego
Dawkowanie: 0.1 -1g/kg 1 do 15-20 do czosnku suszonego
GORCZYCA BIAłA IZOSPICE AF HS66/007/1 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat gorczycy, doskonale podkreślający jej nutę w wędlinach, sosach, majonezach, sałatkach
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS
KALAFIOR GOTOWANY AF HS36/019 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat świeżo gotowanego kalafiora, polecany do zup, sosów i innych potraw z udziałem kalafiora.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
KOPEREK EXTRACTS AF HS30/027 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat koperku, wzbogacony dodatkiem naturalnego ciętego kopru; do zup, sosów , pulpetów
Dawkowanie: QS
LUBCZYK PREMIUM IZOSPICE AF HS30/006/1 Karta oceny produktu
Opis:
Jedna część aromatu odpowiada 4 częściom naturalnej przyprawy. Sugerowane dawkowanie 1-3g/kg.
Dawkowanie: QS, jedna częœć aromatu odpowiada 4 częœciom przyprawy naturalnej
POMIDOR CZERWONY AF HS38/063 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat dojrzałego pomidora, doskonały do zup, sosów, dań gotowych. Dawkowanie QS; sugerowane dozowanie 3 - 5g/kg
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
POMIDOR SOCZYSTY śWIEżY AF HS38/067 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat świeżego, soczystego pomidora
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
SELER GOTOWANY AF HS38/071/1 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat o charakterze gotowanego selera. Proponuje się stosowanie preparatu do sporządzania wywarów, sosów, zup, produktów garmażeryjnych, koncentratów potraw.
Dawkowanie: 3-5g/kg
SELER śWIEżY IZOSPICE AF HS38/064 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat świeżego selera, doskonale nadający sie do zup, bulionów, rosołów. Sugerowane dawkowanie 1 - 5g/kg
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
SZCZYPIOREK IZOSPICE AF HS30/029 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat świeżego szczypiorku wspaniale uwydatniający smak. Idealny do past, pastelli i innych potraw z udziałem szczypiorku.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
WARZYWA GOTOWANE FC AF HS38/070/2 Karta oceny produktu
Dawkowanie: 1-5g/kg
WłOSZCZYZNA SPICE AF CC80/059 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja ekstraktów przypraw takich jak marchew, cebula, seler, pieprz czarny, liść laurowy, ziele angielskie oraz pietruszka z nutą bulionowo-maggową.
Zastosowanie:
Do sosów, zup, dań gotowych.
Dawkowanie: 3-6g/kg
LUBCZYK IZOSPICE 1: 1000 AF HS30/006 Karta oceny produktu
Opis:
Jedna część aromatu odpowiada 4 częściom naturalnej przyprawy. Sugerowane dawkowanie 1-3g/kg.
Dawkowanie: QS, jedna częœć aromatu odpowiada 4 częœciom przyprawy naturalnej
PIETRUSZKA IZOSPICE 1:1000 AF HS38/036 Karta oceny produktu
Opis:
Jedna część aromatu odpowiada 10 częściom naturalnej przyprawy
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS;1 częœć aromatu odpowiada 10 cz. naturalnej przyprawy
POMIDOR śWIEżY AF HS38/057 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat świeżo zerwanego pomidora z nutą zielonej łodyżki
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
AROMAT POMIDORA AF HS54/001/2 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat suszonego dojrzałego pomidora
Zastosowanie:
Do stosowania w przemyśle spozywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
SELER śWIEżY NA 1:3000 AF HS50/003 Karta oceny produktu
Opis:
Jedna część aromatu odpowiada 16 częściom przyprawy naturalnej.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS koncentracja 1:3000, 1 częœć aromatu odpowiada 16 częœciom przyprawy naturalnej
POR IZOSPICE 1:2000 AF HS38/021 Karta oceny produktu
Opis:
Jedna część aromatu odpowiada 20 częściom przyprawy naturalnej.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS; jedna częœć aromatu odpowiada 20 częœciom przyprawy naturalnej
GORCZYCA BIAłA IZOSPICE AF HS66/007 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat gorczycy, doskonale podkreślający jej nutę w wędlinach, sosach, majonezach, sałatkach
Zastosowanie:
do aromatyzowania środków spożywczych
Dawkowanie: QS
CHRZAN PLUS IZOSPICE AF HS38/015 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat świeżo tartego chrzanu, o charakterystycznym ostrym, intensywnym smaku i zapachu. Sugerowane dawkowanie 0,2-1 g/kg. Jedna część aromatu odpowiada 15 częściom przyprawy naturalnej
Zastosowanie:
do aromatyzowania środków spożywczych
Dawkowanie: QS, jedna częœć aromatu odpowiada 15 częœciom przyprawy naturalnej
WłOSZCZYZNA IZOSPICE AF HS38/059 Karta oceny produktu
Opis:
Bukiet warzyw takich jak: seler, por, pietruszka, marchewka, cebula doskonały dodatek do rosołów, bulionów, zup
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
WARZYWA GOTOWANE AF HS65/005/3 Karta oceny produktu
Opis:
Kompozycja warzyw gotowanych - marchew, seler, pietruszka do bulionów, rosołów, zup, dań gotowych i sosów
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 3-6g/kg
AROMAT MARCHEWKI AF HS38/058 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat świeżej, soczystej marchewki. Polecany przede wszystkim do sałatek i surówek. Znakomicie podkreśla smak zup.
Dawkowanie: QS
BROKUłY AF HS38/053 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat świeżych brokułów, o charakterystycznym smaku. Idealny do sałatek i surówek. Polecany również do zup, sosów.
Dawkowanie: QS
GRILLOWANE WARZYWA AF HS70/002 Karta oceny produktu
Opis:
Delikatny smak warzyw z dodatkiem charakterystycznej nuty grillowej.
Zastosowanie:
Hamburgery, dania gotowe, snacki.
Dawkowanie: 0,1%
MARCHEWKA IZOSPICE AF HS38/042 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat soczystej, słodkiej marchewki, doskonały do zup, sosów, sałatek
Dawkowanie: QS
KOPEREK IZOSPICE 1:1000 AF HS36/054 Karta oceny produktu
Opis:
1 część aromatu odpowiada 10 cz. naturalnej przyprawy
Dawkowanie: QS;1 częœć aromatu odpowiada 10 cz. naturalnej przyprawy
KOPER WłOSKI IZOSPICE 1:1000 AF HS36/034 Karta oceny produktu
Opis:
Jedna część aromatu zastępuje 10 części przyprawy naturalnej
Zastosowanie:
Do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: QS; jedna częœć aromatu zastępuje 10 częœci przyprawy naturalnej
AROMAT WARZYWNY AF HS38/010/1 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat warzywny o profilu Vegety, w koncentracji 10 razy mocniejszy.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemysle spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg