O firmieOfertaPrawodawstwoAromatyKontaktNowościReceptury aplikacyjne  
 
OFERTA
AROMATY ZIÓŁ, PRZYPRAW I WARZYW
 
AROMATY GRZYBÓW
GRZYB MAśLANY AF HS48/016/1 Karta oceny produktu
Opis:
Silny aromat grzyba nadający trwały zapach i smak produktom, z delikatnie wyczuwalną nutą grzyba maślanego
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,4 g/kg
GRZYB MAśLANY AF HS48/045 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat grzyba z nutą masła i śmietanki idealny do zup, sosów i innych potraw nadający charakterystyczny posmak grzyba leśnego. Sugerowane dawkowanie 1-3g/kg.
Zastosowanie:
w przemyśłe spożywczym
Dawkowanie: 1-3g/kg
PIECZARKA WARZYWNA AF HS48/041 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat pieczarki idealny do zup, sosów i innych potraw nadający charakterystyczny posmak prawdziwej pieczarki znutą bulionu warzywnego w tle. Sugerowane dawkowanie 1 - 5g/kg
Zastosowanie:
w przemyśłe spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
PRAWDZIWKI W śMIETANIE AF HS48/040 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat prawdziwka z nutą śmietanki przeznaczony do zup, sosów i innych dań, nadaje grzybowy smak i podkreśla kremowy profil. Sugerowane dawkowanie 1-3g/kg.
Dawkowanie: 1-3g/kg
BOROWIK IZOSPICE AF HS48/003 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat borowika zapewnia doskonały trwały smak i zapach grzyba borowika. Silny aromat grzyba, nawet niewielka ilość tego aromatu zmienia smak i zapach potrawy.
Zastosowanie:
do przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 0,4 -0,8g/kg
PRAWDZIWEK 443 AF HS48/017 Karta oceny produktu
Opis:
Silny aromat grzyba leśnego, idealny do wszelkiego rodzaju potraw nadający charakterystyczny posmak prawdziwego grzyba. Sugerowane dawkowanie 1g/kg.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1g/kg
GRZYB DUSZONY Z CEBULKą AF HS48/037/1 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat grzyba leśnego, doskonały do zup, sosów i dań gotowych. W połączeniu z aromatem śmietanki daje kompletny charakterystyczny aromat grzybów w śmietanie . Do stosowania również w wyrobach wędliniarskich i garmażeryjnych jak pasztety i pieczenie.
Zastosowanie:
w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
GRZYB LEśNY 7005 AF HS48/019 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat o charakterystycznym smaku leśnego grzyba, który nadaje potrawom niepowtarzalny smak. Sugerowane dawkowanie 0,2-3g/kg.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 0,2-3g/kg
GRZYB 103 AF HS48/016 Karta oceny produktu
Opis:
Zapewnia doskonały trwały smak i zapach grzyba leśnego
Zastosowanie:
do przetworów mięsnych, drobiowych i garmażeryjnych
Dawkowanie: 1 g/kg
GRILLOWANY GRZYB AF HS70/004 Karta oceny produktu
Opis:
Intensywny smak grzyba z wyraźną nuta grillową.
Zastosowanie:
Hamburgery, dania gotowe, snacki
Dawkowanie: 0,1%
PIECZARKA AF HS48/026 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat pieczarki z nutą skórkową idealny do wszelkiego rodzaju potraw nadający charakterystyczny posmak pieczarki. Sugerowane dawkowanie 1-5g/kg.
Zastosowanie:
do aromatyzowania w przemyśle spożywczym
Dawkowanie: 1-5g/kg
*BOROWIK AF HS38/009 Karta oceny produktu
Opis:
Aromat borowika zapewnia doskonały trwały smak i zapach grzyba borowika. Silny aromat grzyba, nawet niewielka ilość tego aromatu zmienia smak i zapach potrawy.
Zastosowanie:
do aromatyzowania środków spożywczych
Dawkowanie: 0,5-1g/kg